Σελίδες

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Δελτίο Τύπου - «Μήνυμα Νίκου Τσαμπαρλή»

 Μας το στείλατε και το αναρτούμε :

«Μήνυμα Νίκου Τσαμπαρλή»

Αλιμιώτισες, Αλιμιώτες,

Θέλω πρώτα από όλα να ευχαριστήσω όσους μας στήριξαν με την ψήφο τους την πρώτη Κυριακή και να τους καλέσω να σταθούν δίπλα μας και στην συνέχεια. Η επιλογή τους, επιλογή αλλαγής και ελπίδας για τον Άλιμο, μας δίνει την δύναμη να συνεχίσουμε με το ίδιο πείσμα και αγάπη τον αγώνα και την δεύτερη Κυριακή. Στην πολιτική, καμία μάχη δεν θεωρείται χαμένη όσο δύσκολη και αν είναι. Πόσο μάλλον όταν η μάχη αυτή αφορά το μέλλον του τόπου μας, το αύριο των παιδιών μας.
Κυρίως όμως θέλω να απευθυνθώ σε όσους συνδημότες μας για προσωπικούς ή πολιτικούς λόγους επέλεξαν την αποχή ή άλλους συνδυασμούς. Και να πω στους μεν πρώτους, ότι η επιλογή της αποχής δεν απαντά στα προβλήματα. Στους μεν δεύτερους, να τονίσω ότι η απραξία και το τέλμα της διοίκησης Ορφανού δεν τους αξίζει.
Φίλες και φίλοι,
Σε όλη την προεκλογική περίοδο δώσαμε ένα δύσκολο αγώνα υπό αντίξοες συνθήκες. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε την προπαγάνδα της διοίκησης Ορφανού. Τις ανακρίβειες, τα ψέματα για τα οικονομικά του Δήμου, την πλαστή εικόνα και το ανύπαρκτο έργο.  Όλα τα ερωτήματα που θέσαμε στον κ. Ορφανό και αφορούσαν την καθαριότητα, τα έργα που υποσχέθηκε και δεν έκανε, τις εισαγγελικές έρευνες εις βάρος του, έμειναν προκλητικά αναπάντητα.
Εμείς ακολουθήσαμε τον δύσκολο δρόμο: τον δρόμο της αλήθειας και των συγκεκριμένων προτάσεων για την πόλη και τα προβλήματά της. Είναι η μοναδική διέξοδος  από την μετριότητα και την αδράνεια της σημερινής κατάστασης στον Δήμο.
Την επόμενη Κυριακή έχουμε την ευκαιρία να δώσουμε απάντηση: στους εκφραστές του Μνημονίου και σε όσους υποτιμούν την θέλησή μας για μία καλύτερη ποιότητα ζωής. Με συγκεκριμένο πρόγραμμα και προτάσεις, με όραμα και σχέδιο την Κυριακή γυρίζουμε σελίδα. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ κάνουμε το όραμα έργο.
Νίκος Τσαμπαρλής

Υποψήφιος Δήμαρχος Αλίμου
Επικεφαλής του συνδυασμού «ΑΛΙΜΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου