Σελίδες

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Δήμος Αλίμου, σκουπίδια, λακούβες και τώρα χωρίς φως...

Χθεσινή αναφορά ενός δημότη στο tromaktiko.gr :
Δήμος Αλίμου, σκουπίδια, λακούβες και τώρα χώρις φως...
 
Χωρίς ίχνος κομματικής χροιάς στα ακόλουθα, σας συγχαίρω για τον πολύ μεγάλο αγώνα που δίνεται καθημερινά στον τομέα της τοπικής αυτοδιοίκησης στον Δήμο Αλίμου.
Μετά τα σκουπίδια που μας πνίξανε, κοσμώντας υπέροχα τους γεμάτους λακκούβες δρόμους μας, τώρα δεν ανάβουν και οι λαμπτήρες της ΔΕΗ σε κεντρικότατες οδούς της πόλης μας, όπως η Θεομήτορος.
Ευχαριστούμε που κάνετε τα πάντα για να πεθάνει η επιχειρηματικότητα στον δήμο Αλίμου και θα κλείσουμε τα μαγαζιά μας, οπότε θα έχουμε άφθονο χρόνο να σας γιαουρτώσουμε, μαζί με όλους τους άλλους φίλους σας. 
Να είστε σίγουρος ότι στις επερχόμενες εκλογές θα σας θυμηθούμε. Με απεριόριστη ευγνωμοσύνη για όλα όσα μας προσφέρεται καθημερινά.


Πηγή :tromaktiko.gr

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και λίγα λέτε

Αγανακτισμένος δημότης είπε...

Πριν λίγο για άλλη μια φορά αναφέρθηκε ο δημος αλίμου ως πηγή αννομίας και ρεμούλων στην εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Μία ο Παπανικολάου,μία ο δήμαρχος που δεν "γνωρίζει" για τις παράνομες (κατά τα λεγόμενα στην εκπομπή) μεταδημοτεύσεις....βαρέθηκα να ακούω από όλους άσχημα λόγια όταν τους λέω ότι είμαι αλιμιώτης..
Παλιά το είχα τιμή μου..τώρα???
Να κρυβόμαστε??

Aganactismeni Dhmotissa είπε...

Kai fadasou synadelfe na psifisi o kosmos papanikolaou ti katadia.

Ανώνυμος είπε...

Ψήφισε Παπανικολάου και μάλιστα με πολλούς ψήφους! Όταν ο κόσμος δίνει ψήφο σε τέτοιους πολυθεσίτες, τί να περιμένει κανείς? από το κακό στο χειρότερο θα πηγαίνουμε συνέχεια

θαυμάστε τον

http://www.youtube.com/watch?v=9HJLwuRo3FQ

Δημοσίευση σχολίου