Σελίδες

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Ποσοστά υποψηφίων

Δεν είναι οριστικά τα ποσοστά των υποψηφίων των δημοτικών εκλογών για τον
Αλιμο.Το Υπουργείο Εσωτερικών έχει δώσει τα ποσοστά που σας ανακοινώσαμε
αλλά δεν έχουν διαμορφωθεί τα ποσοστά ακόμα στο 100%. Η ενσωμάτωση που δείχνει
το Υπουργείο αφορά το 98,57% του συνόλου.

Σύμφωνα με την επικοινωνία μας με το δήμο τα ποσοστά έχουν ως εξής :

ΆΛΙΜΟΣ ΕΔΩ ΖΟΥΜΕ :                46,12 %
ΆΛΙΜΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ   :                29,41 %
ΆΝΩ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ :   11,24%
ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ   :               13,23%

Επίσης να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με τις υπηρεσίες του δήμου 3 εκλογικά τμήματα είναι ακαταχώρητα στο πρόγραμμα που καταχωρούν τις σταυροδοσίες γιατί υπάρχει αμφισβήτηση των πρακτικών και στη περίπτωση αυτή η λύση θα δοθεί από το πρωτοδικείο.

5 σχόλια:

Χατζιάκη Θ. είπε...

ΤΣΑΜΠΑΡΛΗ ΨΗΦΙΣΤΕ!!Δεν βλέπετε την έπαρση ορισμένων του ψηφοδελτίου του Ορφανου?Τι καλό είδατε από αυτή τη διοίκηση?Δείτε το πρόγραμμα του ΑΛΙΜΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ www.alimosoloimazi.gr
ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ 46% ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΤΣΑΜΠΑΡΛΗΣ ΑΦΟΥ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ. ΙΣΩΣ ΑΜΑ ΟΣΟΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΑΝ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΦΟΥ ΘΑ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΞΑΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Ξυπνιοι ειμαστε, γι αυτο θα μαυρισουμε τον Τσαμπαρλη

Ανώνυμος είπε...

Χτες αργά στον Άλιμο ο πολιτικός χρόνος γύρισε 30 χρόνια πίσω σχεδόν,όταν το ΠΑΣΟΚ της δεκαετίας του 80 κυνηγούσε κάθε φιλελεύθερη ιδέα και επιτεθόταν με όλα τα μέσα σε όποιον τις εξέφραζε.

Έτσι και χτες επιτέθηκε σε ΟΝΝΕΔΊΤΕΣ και Νεοδημοκράτες που διέδιδαν τις ιδέες τους .Τρεις φορές εκλήθη η αστυνομία για να βάλει σε...τάξη 25χρονα παιιδιά ενώ ταυτόχρονα ένας από τους αντιδημάρχους του δήμου,έσκιζε και πετούσε μές την μέση του δρόμου αφίσες της ΝΔ φωνάζωντας μέσα στην νύχτα πως δήθεν τις πετάξαμε εμείς κι αυτός το...ανακάλυψε!!!

Η υποκρισία όμως συνεχίζεται....δημότες μας κατείγγειλαν επίσημα πως συνεργεία του δήμου δούλευαν κάτω από το καθεστώς φόβου στις 2 την νύχτα στην περιοχή του ΙΚΑ για να μην μείνει τίποτα από τους δεξιούς.

Τα ερωτήματα είναι απλά και ξεκάθαρα:τι φοβούνται;τους οννεδίτες,το περιεχόμενο της αφίσας ή βρίσκονται σε πανικό!

Με την ευχή τέτοια επεισόδια να αποτελούν και τα τελευταία εμείς θα συνεχίσουμε την ειρηνική παρουσία μας στον Άλιμο και θα απαντάμε στις προκλήσεις με δράσεις προς όφελος της κοινωνίας και διάδοσης των φιελεύθερων ιδεών!

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω ποιός τι έγινε με τις αφίσσες, αλλά καλό είναι αυτή η κατάσταση με την αφισσορύπανση να σταματήσει. Εξάλλου απαγορεύεται και από τη νομοθεσία, αν δεν κάνω λάθος. Και όποιος θέλει να "διαδώσει τις ιδέες του" ας βρει νόμιμο και πιο οικολογικό τρόπο.

Δημοσίευση σχολίου