Σελίδες

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Ας δούμε λίγο το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας μας

 
Αποτέλεσμα ψηφοφορίας
Θα υπάρξει αλλαγή στην πολιτική ηγεσία του Δήμου Αλίμου;
ΝΑΙ
297
(93%)
ΟΧΙ
24
(8%)
Συνόλο ψήφων 321

 ΑΡΑΓΕ ...
Τι "δυσαρεστεί" την τοπική μας κοινωνία ; Τι είναι αυτό που οδηγεί εδώ και πολλά χρόνια τον αλιμιώτη ψηφοφόρο σε διαφορετική επιλογή δημάρχου (και κόμματος) ανά τετραετία;  Θα είχε ενδιαφέρον για μια φορά να ακούσουμε τις απόψεις του πολίτη-ψηφοφόρου.

33 σχόλια:

Δημήτρης Γ. είπε...

Εγώ πιστεύω ότι εάν πρασινίσει ο χάρτης της τοπικής αυτοδιοίκησης θα έχουμε δώσει το ελεύθερο στην κυβέρνηση αυτή να πάρει σκληρότερα μέτρα..
Αυτό και μόνο (εκτός των άλλων θεμάτων που δεν θίγω τώρα αλλά περιμένω να δω και τις απόψεις άλλων δημοτών) θα με κάνει να μην ψηφίσω με τίποτα πράσινο.

ΚΩΣΤΑΣ είπε...

ΑΡΧΙΚΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟΠΡΟΕΡΑΙΤΟΙ.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ- ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.
ΟΜΩΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΦΤΙΑΧΤΑ, ΗΘΕΛΑΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΘΕ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΦΕΤΟΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΡΗΜΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ. ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΞΙΖΕΙ.
ΕΓΩ ΤΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΒΛΑΨΕ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΘΡΑΣΟΣ!!!

Πόπη Μ. είπε...

Δεν έχει ξαναγίνει τέτοιο χαράτσι βρε παιδια!
Ξαφνικά όλοι του Πασοκ δεν ανήκουν στο πασόκ αλλά απλά "τους στηρίζει" και υποτίθεται κατεβαίνουν ανεξάρτητοι..
Μα καλά..χαζοί είμαστε? Ο κόσμος δεν είναι όπως ήταν χρόνια πριν. Έχει ξυπνήσει και αξιολογεί την στάση όλων των πολιτικών.

Ανώνυμος είπε...

Η απογοήτευση για όλους τους μέχρι τώρα δημάρχους και της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και μιλάω για τα τελευταία 30 χρόνια που είμαι δημότης και τους έχω ψηφίσει , μ έκαναν να πάω για πρώτη φορά σε μια συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης που εκπροσωπείται από τον κ. Χρήστο Δουρίδα, και προς μεγάλη μου έκπληξη είδα ότι δεν ήμουν ο μόνος με την ίδια σκέψη αφού εκεί συνάντησα και πολλούς άλλους συνδημότες που μέχρι τώρα ψήφιζαν άλλες παρατάξεις, το ίδιο θυμωμένους και οργισμένους , και το πιο ενθαρρυντικό αυτή τη φορά αποφασισμένους να μην συγχωρήσουν άλλα λάθη ξανά .Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω αν και αυτούς τους οδήγησαν εδώ οποιαδήποτε προσωπικά συμφέροντα η ο συσσωρευμένος θυμός και οργή για την σημερινή μας κατάντια που μας έφεραν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και οι εκάστοτε δήμαρχοι που τους εκπροσωπούν. Όπως και να είναι όμως βλέποντας όλο αυτό τον κόσμο και ακούγοντας τις ομιλίες όλων ( άμα κοιτάξετε να ενημερωθείτε για τον Καλλικράτη θα φρίξετε για το τι νέοι δημοτικοί φόροι μας περιμένουν) αισθάνθηκα ότι υπάρχει η αγωνιστική διάθεση από την μεριά του κ. Δουρίδα (είναι ο μόνος που ψήφισε ενάντια στον Καλλικράτη σε δημοτικό συμβούλιο που έγινε ), και διάθεση από την μεριά πάρα πολλών δημοτών να δείξουμε αυτή την φορά ότι η ανεκτικότητα μας δεν έχει άλλα όρια και έφτασε η στιγμή να τους δείξουμε με την ψήφο μας τον θυμό μας την οργή μας την αγανάκτηση μας. Να τους δείξουμε ότι δεν πρέπει να υποτιμάνε την νοημοσύνη , την αξιοπρέπεια και τα δικαιώματα που έχουμε σαν πολίτες και σαν δημότες και ότι δεν είμαστε μόνο υποψήφιοι ψηφοφόροι πριν τις εκλογές και μετά τις εκλογές πελάτες τους που πληρώνουν από τα ακριβότερα δημοτικά τέλη για έναν δήμο που παραμένει υπερχρεωμένος και με μηδαμινές παροχές στους δημότες του. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, η μεγαλύτερη έκπληξη ήταν όταν είδα να παρευρίσκονται στην αίθουσα και δημοτικοί σύμβουλοι του τωρινού δήμου, ναι αλήθεια, δημοτικοί σύμβουλοι που είναι και αντιδήμαρχοι, και απ έξω από την αίθουσα αλλά και μέσα- ( και δεν αναφέρω ονόματα για ευνόητους λόγους, αλλά μπορείτε να τα μάθετε αν ρωτήσετε όσους ήταν στη συγκέντρωση)- που χειροκροτούσαν μαζί μ εμάς την ομιλία του κ. Δουρίδα και άλλων συμπολιτών μας .
Τώρα για ποιον λόγο ήρθαν να χειροκροτήσουν μια αντίπαλη παράταξη αυτό το αφήνω να το κρίνει ο καθένας όπως θέλει , εγώ προσωπικά το κρίνω καλοπροαίρετα επειδή ξέρω ότι είναι αξιότιμα και σεβαστά άτομα και πιστεύω ότι σκέφτονται το ίδιο μ εμάς και ίσως και αυτοί να είναι το ίδιο θυμωμένοι αλλά παγιδευμένοι στα κόμματα που εκπροσωπούν και ίσως να έχουν κάπου στο βάθος του μυαλού τους να συσπειρωθούν μαζί με όλους εμάς. Ίσως στην επόμενη συγκέντρωση να έρθουν να την χειροκροτήσουν και δημοτικοί σύμβουλοι που ανήκουν στη ΝΔ άλλωστε και αυτοί δημότες είναι και είμαι σίγουρος ότι θέλουν και αυτοί το καλύτερο για τον δήμο τους και σε μια λαϊκή συσπείρωση συμπεριλαμβάνονται όλοι όσοι πιστεύουν ότι η θέση τους είναι μαζί με το λαό δηλαδή μαζί με όλους εμάς .
Περιμένω πως και πως την επόμενη συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης που είμαι σίγουρος ότι θα έχει πολύ περισσότερο κόσμο για να σας γράψω νεότερα εκτός αν είστε και εσείς εκεί και ενημερωθείτε και τα πληροφορηθείτε από μόνοι σας.
Αυτές οι εκλογές όπως δείχνει και η δημοσκόπηση του παρόντος blog θα έχουν πολύ ενδιαφέρον, αν πράγματι συνειδητοποιηθούμε όλοι όπως φαίνεται να γίνεται και συσπειρωθούμε, τότε το πιστεύω βαθιά μέσα μου ότι μπορούμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα ούτε και να χάσουμε με μια μαζική ψήφο διαμαρτυρίας ,αφού μέχρι τώρα κανένας δήμαρχος από όσους έχουν περάσει δεν έχει ασχοληθεί σοβαρά με τους δημότες του



Anonymos2010gr

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΕΝΟΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΝΤΑ ΘΑΝΑΤΟΥ Ενα ενδιαφερον αρθρο σχετικο με τον Καλλικρατη που μασ αφορα αμεσα θα το βρειτε στo blog analyseto στην παρακατω διευθυνση : http://analyseto.blogspot.com/2010/10/blog-post_11.html

Ελένη είπε...

θα ήθελα να πω ένα μπράβο στα παιδιά που έχουν το blog.
Όσες φορές έχω γράψει κάτι το δημοσιεύουν αυτούσιο.
Αυτό θα πει δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια. Μπράβο.
Αισθάνομαι σαν να ανήκω στην παρέα σας.

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΙΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (πρωτο μερος) Ένα μικρό απόσπασμα από την ανοιχτή επιστολή του τωρινού δημάρχου μας σε όλους τους Αλιμιωτες. Παρακάτω μας δείχνει ολοκάθαρα αφού το ομολογεί και ο ίδιος ποιοι μας έφεραν στην σημερινή κατάσταση .

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΘΑΝΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ

(Ενδεικτικά σας αναφέρω πως καταφέραμε να βάλουμε φρένο στην κατηφόρα του Δημοτικού Ταμείου.

Η προηγούμενη διοίκηση ενώ παρέλαβε 10 εκατομμύρια € χρέος του Δήμου το 2003 , σε μια τετραετία το διπλασίασε στα 20 εκ. € και μαζί με τα χρέη των Νομικών Προσώπων και με απλήρωτες απαλλοτριώσεις μας παρέδωσε χρέος 40 εκ. €!

Παρά τα 6 εκ. που πληρώσαμε για αγορά γης, καταφέραμε με συνετή διαχείριση και χωρίς σπατάλες, το χρέος του Δήμου να είναι 21 εκ. €. Κατορθώσαμε το 2008 και το 2009 ο Δήμος να έχει πλεονασματικούς ετήσιους ισολογισμούς, δηλαδή ΚΕΡΔΗ ενώ ταυτόχρονα αυξήσαμε σημαντικά την περιουσία του Δήμου.
Περισσότερο από κάθε άλλη φορά, αντιλαμβάνεστε πόσο σημαντικό ήταν και είναι, το νοικοκύρεμα των οικονομικών του Δήμου μας

σε μια τόση ζοφερή οικονομική πραγματικότητα που όλοι βιώνουμε ενώ και η Κεντρική Διοίκηση μας μείωνε συνεχώς τα έσοδα. )
Θα βρείτε ολόκληρη την επιστολή του σημερινού μας Δημάρχου στην παρακάτω διεύθυνση :
http://www.vimaonline.gr/default.asp?pid=20&ct=3&artid=397

Ενώ λοιπόν παραδέχεται και μας ομολογεί ποιοι δημιούργησαν τα χρέη προσπαθεί να μας παραπλανήσει αναφέροντας στο πρώτο μέρος χρέη 40 εκ. μαζί με τα Νομικά Πρόσωπα (δηλ παιδικούς σταθμούς, αθλητικό οργανισμό, κολυμβητήριο, πολιτιστικό οργανισμό, ΑΝΕΔΑ κλπ) στο δεύτερο μέρος μας μιλά για χρέος μόλις 21 εκ. και για κέρδη, αλλά που αφορούν μόνο τον δήμο και όχι τα Νομικά Πρόσωπα. Άραγε ποια να είναι τα χρέη μαζί με τα Νομικά Πρόσωπα τώρα; Και συνεχίζει να μας μιλά για νοικοκύρεμα του δήμου αν και όπως μας λέει (η Κεντρική Διοίκηση τους μειώνει τα έσοδα) . Όλοι πιστεύω να καταλαβαίνετε ποια είναι η Κεντρική διοίκηση απλά δεν μας λέει ότι ήταν η κυβέρνηση της ΝΔ πριν και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αυτή την φορά. Αλήθεια πως μπορεί να μιλάει για νοικοκύρεμα, και για βελτίωση των οικονομικών, και για καλύτερες μέρες, αφού και ο ίδιος που ανήκει στο ΠΑΣΟΚ και ο κ. Τσαμπαρλης που ανήκει στην ΝΔ ,είναι σε όλους πασίγνωστο και το ομολογούν και οι ίδιοι ότι ΕΠΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ΚΑΤΑΧΡΕΩΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ , και ξαναζητάνε πάλι την ψήφο μας. Αληθεια δεν σας θυμιζει λιγο το ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ και το ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΝΕΟΙ ΦΟΡΟΙ που μας έλεγε και ο σημερινός πρωθυπουργός λίγο πριν εκλέγει; , τα συμπερασματα τα αφηνω σε εσας.

(επειδη δεν φτανει ο χωρος για ολοκληρο το σχολιο συνεχιζω με το δευτερο μερος παρακατω)

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΙΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (δεύτερο μερος)


Και συμπληρώνω σαν απλός δημότης ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ;
Και όχι μόνο αυτό αν δεν μπορούσε να διεκδικήσει πριν ( για να μην χαλάσει τις σχέσεις του με την κυβέρνηση ( υποθέτω) πως θα μας πείσει ότι θα τα διεκδικήσει τώρα ( που έχει και επίσημα το χρίσμα της κυβέρνησης) που τα πράγματα έχουν γίνει γενικά πολύ χειρότερα?
Η εμπιστοσύνη είναι κάτι που δεν χαρίζεται αλλά που κερδίζεται με πολύ κόπο, αλλά και που χάνεται πολύ εύκολα. Και για μένα αλλά και όπως βλέπω και σε πολλούς συνδημότες η εμπιστοσύνη που δείξαμε όλα αυτά τα χρόνια έχει πια χαθεί. Ο καιρός που δείχναμε εμπιστοσύνη σε φιλικά και αξιοσέβαστα πρόσωπα γιατί νομίζαμε ότι οι δημοτικές εκλογές είχαν τοπικό χαρακτήρα είναι πια περασμένες , αφού βλέπουμε να μας ομολογεί ο ίδιος ο δήμαρχος ότι η Κεντρική Διοίκηση τους δένει τα χέρια . Είναι πια ξεκάθαρο ότι οι εκάστοτε δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι όσο και γνωστοί μας να είναι όσο φίλοι μας, όσο αξιοσέβαστοι στην προσωπική τους ζωή, είναι απλά εντολοδόχοι των κομμάτων που εκπροσωπούν οι παρατάξεις τους, και για το μόνο που ενδιαφέρονται είναι η εξουσία και οποιαδήποτε προσωπικά και μόνο προσωπικά τους συμφέροντα. Οι δημοτικές εκλογές δεν είχαν ποτέ τοπικό χαρακτήρα απλά τώρα πια μας το ομολογούν. Άλλωστε το είπε και ο πρωθυπουργός μας πριν μερικές μέρες . Αυτές οι εκλογές έχουν ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑ, και περιμένουν με την ψήφο μας την ( επιβράβευση ) όσων μας έχουν κάνει και την αποδοχή μας για να συνεχίσουν με περισσότερα νέα μέτρα ,περισσότερους φόρους, περισσότερη εξαθλίωση. Για εμένα προσωπικά αυτή την φορά ο δρόμος είναι ένας, καμία συγχώρεση σε κανέναν, αυτό που αληθινά χρειαζόμαστε είναι έναν Δήμαρχο που θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί και να διεκδικήσει αυτά που μας ανήκουν και που μας κλέβουν τόσα χρόνια
Και αυτό μπορούμε να τους το δείξουμε με μια μαζική ψήφο διαμαρτυρίας σε αυτό που φοβούνται περισσότερο, στην συσπείρωση μας ,στην Λαϊκή Συσπείρωση όλων εμάς, των απλών πολιτών και δημοτών.
Αυτά λοιπόν όσο αφορά την ανοιχτή επιστολή του δημάρχου μας.
Αλλά ας δούμε λίγο και τις απόψεις της αντιπολίτευσης και όταν λέω αντιπολίτευση δεν εννοώ την ΝΔ κα τον κ. Τσαμπαρλη αφού ΠΑΣΟΚ και ΝΔ λίγο πολύ τις ίδιες απόψεις εκφράζουν, μας το έχουν δείξει άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια. Στη παρακάτω διεύθυνση θα βρείτε και μια συνέντευξη της αληθινής αντιπολίτευσης ,της εντελώς αντίθετης πλευράς ,μιας συνέντευξης του κ. Χρήστου Δουρίδα της Λαϊκής Συσπείρωσης που υποστηρίζεται από το ΚΚΕ , για το τι μας περιμένει με τον νέο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ και για τα οποία δεν μας τα ξεκαθαρίζει κανείς από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Στην παρακάτω διεύθυνση θα βρείτε όλη την συνέντευξη :

http://www.vimaonline.gr/default.asp?pid=19&authid=18&artid=425
Και στη παρακάτω διεύθυνση θα βρείτε και το ΦΕΚ που αφορά όλο το τελικό σχέδιο Καλλικράτη για όσους ενδιαφέρονται .

http://www.aftodioikisi.gr/controlItem.aspx?id=7083

Ευχαριστώ το blog για την φιλοξενία

Anonymos2010gr

Ανώνυμος είπε...

Συγκεντρωση της Λαικης Συσπειρωσης στο ΚΑΠΗ καλαμακιου 72 Πεμπτη 14 Οκ στις 19.00 θα μιλησει ο Χρηστος Δουριδας

Παπανικολαου είπε...

Κοιτάχτε ποιοί διεκδικούν τη ψήφο μας! Τελικά έχουν πολύ θράσος

http://www.youtube.com/watch?v=9HJLwuRo3FQ

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΑΠΟ ΕΠΟΧΗΣ ΞΕΝΟΥ ΑΠΟ ΟΣΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΚΛΕΨΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ . ΜΙΑ Ο ΕΝΑΣ ΜΙΑ Ο ΑΛΛΟΣ . ΚΑΠΟΤΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΚΛΕΓΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ (ΔΕΚΟ,ΔΗΜΟΙ , Η ΙΔΙΑ Η ΧΩΡΑ)ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΕΙΜΑΤΙΚΟ.
Η ΚΑΘΕ ΝΕΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΑΝΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΔΙΟΓΚΩΝΕΙ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟ ΛΕΦΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ . ΕΓΩ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΕΗ , ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΞΙΑΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Η ΑΡΠΑ ΚΟΛΛΑ ΑΣΦΑΛΤΟΔΡΩΜΗΣΗ ΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΛΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟ . ΚΑΙ ΡΩΤΩ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΦΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ? ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΓΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΠΟΛΥΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ?

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ . ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΡΙΞΩ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΑΠΕΧΩ ΓΙΑΤΙ 2 ΟΠΛΑ ΕΧΩ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ

ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΜΟΥ στην φόρα είπε...

Θα θελαμε να πούμε ότι η δημοσίευση της πρόσκλησης για την ομιλία του Κου Δουρίδα δημοσιεύτηκε με καθυστέρηση για τον απλό λόγο ότι ήρθε σε εμάς λίγο αργά. Λυπούμαστε γι' αυτο. Η θέση μας είναι να ενημερώνουμε τους φίλους μας και να υποστηρίζουμε την "πολυχρωμία" των αποψεών σας.
θα παρακαλούσαμε, για τέτοια ζητήματα να μας ειδοποιείτε 2-3 μέρες νωρίτερα έτσι ώστε να τα δημοσιεύουμε στις αναρτήσεις μας κανονικά και όχι ως σχόλια.
Οι εκδηλώσεις αυτές (όλων των υποψηφίων) αφορούν όλους τους πολίτες και πρέπει να συμμετέχουμε για να αξιοποιήσουμε την δύναμη της ψήφου μας στις ερχόμενες εκλογές.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και την φόρμα επικοινωνίας ή στο σχόλιο σας να αναγράφετε ότι θέλετε ένα σχόλιο να μπει ως ανάρτηση. Τα θέματα των συζητήσεων μπορείτε να τα επιλέγετε και εσείς!

Ανώνυμος είπε...

ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 19.00 ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ κ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 19.00 ΘΟΥΚΙΔΙΔΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ κ.ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΟΥΡΙΔΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ (πρωτο μερος)


Αρχίσανε οι υποσχέσεις σε νυν συμβασιούχους και πρώην συμβασιούχους, τα γνωστά ξανά, και ξαναπαίζουν με τον πόνο μας, με την ανασφάλεια που μας δημιουργεί η ανεργία και με την ανάγκη μας να επιβιώσουμε όπως - όπως . Σαν πρώην συμβασιούχος τα ξέρω και εγώ από πρώτο χέρι καλά.
Προσκλήσεις σε γιορτές , συνεστιάσεις σε (φιλικές) συγκεντρώσεις και λόγια, πολλά λόγια του στυλ, εσύ είσαι φίλος , εσύ είσαι καλός, εσύ δουλεύεις , εσένα σε χρειαζόμαστε στον δήμο κλπ . Με ένα τρόπο πολύ προσωπικό που στοχεύει στο να κολακέψει και να τονώσει το ΕΓΩ μας και να μην κοιτάμε τους άλλους αλλά μόνο τον εαυτό μας. Πραγματικά είναι λυπηρό και από μια άλλη άποψη είναι αστείο αλλά και γελοίο μαζί. Κάθομαι και τα σκέφτομαι όλα αυτά και πρώτα λυπάμαι τον εαυτό μου που τους πίστευα μέχρι τώρα και μετά λυπάμαι όσους συνεχίζουν να τους πιστεύουν (γιατί ίσως μερικοί από εμάς θεωρούμε ότι είμαστε ξεχωριστοί) και τσιμπάμε από το τυρί που μας βάζουνε στη φάκα, στη φάκα που μόνο σκοπό έχει να αρπάξει την ψήφο μας , για να ξαναπάρουν την εξουσία και μετά ξανά πάλι τα ίδια και χειρότερα και θα σας εξηγήσω το γιατί.
Τα πράγματα είναι πολύ απλά, πρώτα από όλα με την νέα εφαρμογή του τόσο διαφημιζόμενου Καλλικράτη όχι μόνο προσλήψεις δεν θα δούμε (αφού αυτό επιβάλλει η τρόικα και το μνημόνιο) ,αλλά έρχονται μετατάξεις, και απολύσεις σε συμβάσεις αορίστου και ακόμα και σε μόνιμους που καταργούνται οι οργανικές τους θέσεις ( το νομοσχέδιο ήδη είναι έτοιμο και περιμένει την εφαρμογή του αμέσως μετά τα αποτελέσματα των εκλογών).
Με τον Καλλικράτη οι δήμοι αρχίζουν σιγά- σιγά να χάνουν το όποιο κοινωνικό προφίλ είχαν μέχρι τώρα (όσο μηδαμινό κι αν ήταν) και να γίνονται σαν μεγάλες και απρόσωπες ανώνυμες εταιρίες που δεν τους ενδιαφέρει ο άνθρωπος αλλά μόνο τα κέρδη, εκτός λοιπόν ότι θα υποχρεωθούν από την σημερινή μας κυβέρνηση σε νέες αυξήσεις δημοτικών τελών και αναζήτηση νέων δημοτικών φόρων, θα εξαναγκαστούν (με ένα νέο τύπο μνημονίου τοπικού χαρακτήρα αυτή τη φορά) , να ιδιωτικοποιούνται με μια κάλυψη τύπου χορηγιών από ιδιωτικές επιχειρήσεις, που φυσικά και αυτές θα επιδιώξουν τα κέρδη τους , και που μας οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε πλήρη οικονομική εξάρτηση από ιδιωτικά κεφαλαία σε καίριους τομείς, της τοπικής κοινωνίας, όπως υγεία, παιδεία , πολιτισμό, καθαριότητα, κλπ . Τώρα αν με ρωτήσετε αν θα υπάρχει και ποιο θα είναι το κοινωνικό προφίλ και οι κοινωνικές παροχές μιας τέτοιας τοπικής κοινωνίας, μιας κοινωνίας που βάζει πρώτα τα κέρδη και μετά τον άνθρωπο αυτό θα ήταν καλύτερο να το ρωτήσετε στις παρατάξεις του κ. Ορφανού και του κ. Τσαμπαρλη σε κάποια από τις συγκεντρώσεις τους.(δεν έχει σημασία σε ποιον από τους δυο, αφού και οι δυο τις ίδιες απόψεις εκφράζουν για τον Καλλικράτη) Αυτά λοιπόν όσο αφορά την ρεαλιστική πλευρά και το τι μας περιμένει με τον Καλλικράτη ,αμέσως μετά τις εκλογές. Αλλά επειδή καταλαβαίνω ότι μέχρι στιγμής και αυτά τα αντιλαμβάνεστε μόνο σαν λόγια ( αφού δεν έχουν εφαρμοστεί ακόμα) , θα σας περιγράψω και την άλλη μεριά την πιο αισιόδοξη αλλά και περισσότερο ουτοπική.

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ (δευτερο μερος)

Έστω λοιπόν ότι δεν θα γίνει έτσι, και ότι θα είναι όπως ήταν μέχρι τώρα, και επαναλαμβάνω, έστω -πάντα υποθετικά - ότι λένε αλήθεια και ότι μπορούν να κάνουν προσλήψεις, αλήθεια ξέρετε πόσοι είναι οι συμβασιούχοι που περιμένουν κάτι τέτοιο στον δήμο μας ; Τουλάχιστον 600 με 700 αιτήσεις, και κάθε χρόνο μέχρι τώρα έπαιρναν συνολικά 60 με 70 (και πίσω από τις περισσότερες αιτήσεις υπάρχει και μια οικογένεια) και με την ανεργία που υπάρχει και πολλαπλάσιες κάθε νέα χρονιά .Και σε όλους λένε τα ίδια ακριβώς ,εσύ είσαι καλός , εσύ δουλεύεις , εσένα σε χρειαζόμαστε, δούλεψε και λίγο καιρό ( εθελοντικά ) και μετά θα σε βολέψουμε (λες και μιλάνε για την ιδιωτική τους επιχείρηση). Χωρίς καν να σκεφτούν την ψυχολογική μας κατάσταση και την ανάγκη μας να επιβιώσουμε. ( η μάλλον αυτό είναι που εκμεταλλεύονται ;)
Πόσους από εμάς πιστεύετε ότι θα εξυπηρετήσουν; Γιατί όλους είναι αδύνατον, και μετά ; Ξανά πάλι τα ίδια να βγαίνουμε και να διαμαρτυρόμαστε ότι μας λένε ψέματα ότι μας αδικούν ότι παίρνουν άτομα σε άλλες θέσεις και τα βάζουν στα γραφεία, ότι αυτός δεν είχε μόρια πως ξαναμπήκε , ότι άλλος μπαίνει συνεχόμενα οκτάμηνα κλπ .
Ο καθένας από εμάς σκέφτεται ότι ΕΓΩ έχω τον γνωστό και θα με βοηθήσει, σκέφτεται ότι ΕΓΩ είμαι ξεχωριστός και με έχουν συμπαθήσει ,ΕΓΩ είμαι φίλος, ΕΓΩ είμαι συγγενής και διάφορα τέτοια . ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΛΑΘΟΣ, γιατί αν αναλογιστούμε βαθύτερα θα δούμε ότι ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΝΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ και να είστε σίγουροι ότι δεν το κάνουν καθόλου καλοπροαίρετα αλλά σκόπιμα και προμελετημένα αφού ξέρουν ότι είμαστε πολλοί και θέλουν να το εκμεταλλευτούν για να κλέψουν την ψήφο μας .
Το μεγαλύτερο λάθος από εμάς, και το μεγαλύτερο και απεχθέστερο έγκλημα από αυτούς που παίζουν με τις ανάγκες της επιβίωσης μας.
Είμαστε σαν το πεινασμένο κοπάδι από πρόβατα που βλέπει ένα πρόβατο να τρώει και τρέχουμε όλοι μαζί να φάμε και εμείς χωρίς να καταλαβαίνουμε ότι είναι το δόλωμα για να μας μαζέψουν και να μας ετοιμάσουν για την μεγάλη σφαγή που έρχεται.( και με την συγκατάθεση μας αν τους ξαναψηφίσουμε)
Αλήθεια τι το ποιο αποτρόπαιο , χυδαίο και εγκληματικό από το να δίνεις ψεύτικες ελπίδες σε άνεργους και σε ανθρώπους που πασχίζουν να επιβιώσουν. Και ο μόνος λόγος που το κάνουν αυτό είναι για να ικανοποιήσουν τις όποιες φιλοδοξίες τους, για εξουσία, για δικά τους οικονομικά οφέλη, και για οποιοδήποτε προσωπικό τους συμφέρον.
Πρέπει όλοι μας να καταλάβουμε ότι Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ , αναφαίρετο ανθρώπινο δικαίωμα και κανείς δεν πρέπει να παίζει με τα συναισθήματα και την αξιοπρέπεια μας.
ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΜΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ .
Πρέπει όλοι μας να καταλάβουμε ότι άμα δεν διεκδικήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ αυτά που μας ανήκουν κανείς δεν πρόκειται να μας τα χαρίσει. Ο μόνος τρόπος να αντιμετωπίσουμε όλη αυτήν την κατάσταση είναι να τους δείξουμε ότι τους έχουμε καταλάβει, και άμα το ΕΓΩ μας το ενώσουμε μαζί με τα ΕΓΩ των άλλων και γίνουμε ΕΜΕΙΣ όλοι μαζί, τότε και μόνο τότε έχουμε όλη την δύναμη να ΔΙΟΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ όποιον θέλουμε και να εξασφαλίζουμε θέσεις εργασίας ΕΜΕΙΣ για όλους ΕΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ (τριτο μερος)

Αυτές οι εκλογές είναι η μεγαλύτερη μας ευκαιρία να τους δείξουμε ότι στον Άλιμο δεν ζούνε μόνο εφοπλιστές και μεγαλοβιομήχανοι με βίλες και κότερα, αλλά ζούμε και εμείς οι απλοί δημότες, οι εργαζόμενοι γονείς, οι μικροεπιχειρηματίες, οι μικροβιοτέχνες, οι εργάτες , οι πρώην και νυν συμβασιούχοι , οι άνεργοι , που σκεφτόμαστε κάθε ώρα και στιγμή τα καθημερινά μας, και το πώς θα βρούμε τρόπους να επιβιώσουμε, και το σπουδαιότερο το τι μέλλον θα παραδώσουμε στα παιδιά μας, αφού τους έχουν κλέψει ακόμα και τα όνειρα για ένα καλύτερο μέλλον. Και όλοι εμείς ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ μόνο που πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε και να τους το δείξουμε με μια μαζική ψήφο διαμαρτυρίας σε ότι φοβούνται περισσότερο, και στο να αρνηθούμε να δώσουμε ξανά την εξουσία στους γνωστούς ενόχους σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ Τους δώσαμε άπειρες ευκαιρίες μέχρι τώρα, και το αποτέλεσμα το βιώνουμε όλοι μας. Αυτό που πραγματικά χρειαζόμαστε είναι μια διοίκηση που θα είναι αληθινά μαζί με όλους εμάς έτοιμη να αγωνιστεί ,να σταθεί δίπλα μας , να διεκδικήσει αυτά που μας ανήκουν, και να αντισταθεί αν χρειαστεί σε οποιονδήποτε και οτιδήποτε αποσκοπεί στην υποβάθμιση και στη εξαθλίωση μας .
Αυτό που πραγματικά χρειαζόμαστε είναι να υποβαθμίσουμε το ΕΓΩ που κρύβουμε όλοι μέσα μας και που επάνω σ αυτό βασίζονται και μας εκμεταλλεύονται και να βάλουμε στη σκέψη μας το ΕΜΕΙΣ και ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ , να σκεφτούμε και όλους τους άλλους, με τις ίδιες ανάγκες, γιατί τότε θα σκεφτούν και οι άλλοι εμάς. Όσο δύσκολο και αν ακούγεται αυτό, μπορεί να γίνει το ίδιο εύκολο αν αυτή την φορά ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΜΕ με την ψήφο μας , και τους στείλουμε μια μαζική ψήφο διαμαρτυρίας, στη μόνη αληθινή δύναμη που τους τρομάζει, στην δική μας συσπειρωμένη λαϊκή δύναμη , στην Λαϊκή Συσπείρωση που υποστηρίζεται από το ΚΚΕ Ο αρχαίος Σοφοκλής είχε πει κάποτε ότι < αν δεν συμμετέχεις εσύ στα κοινά θα βρεθεί κάποιος άλλος χειρότερος από εσένα να το κάνει >.
Και όπως όλοι βλέπουμε αυτό και γίνεται, αφού μέχρι τώρα οι περισσότεροι από εμάς, δεν δίναμε την σημασία που έπρεπε στις δημοτικές εκλογές ,και στις νομαρχιακές (περιφερειακές τώρα). Και όλα αυτά τα χρόνια ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μας έφτασαν στην σημερινή μας κατάντια , και τους βλέπουμε να ρίχνει ο ένας τις ευθύνες στον άλλο και να προσπαθούν να δημιουργήσουν αισθήματα ενοχής και σε εμάς, που το μόνο μας λάθος ήταν η εμπιστοσύνη που τους δείξαμε . Έφτασε η στιγμή λοιπόν να συμμετέχουμε ενεργά, έφτασε η στιγμή που μπορούμε και πρέπει να συσπειρωθούμε για να τους δείξουμε την δύναμη μας, να τους δείξουμε την αγανάκτηση μας, και ότι δεν πρέπει να υποτιμάνε την νοημοσύνη και την αξιοπρέπεια μας. Όχι στη αποχή λοιπόν αφού και η αποχή τους βολεύει αλλά ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, με μια μαζική ψήφο διαμαρτυρίας για να τους κάνουμε να νοιώσουν ένα ελάχιστο από αυτό που νοιώθουμε όλα αυτά τα χρόνια, από το αποτέλεσμα της εξουσίας τους.


Anonymos2010gr

Ανώνυμος είπε...

Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΩΝ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΕΝΑΛΛΑΞ



ΜΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ . ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΗΞΕΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΝΑΛΛΑΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΥΠΟΣΧΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΜΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΘΑ ΚΑΙ ΘΑ . ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ . ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΕ ΣΥΝΕΣΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑς . ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ. Η ΨΗΦΟΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΑΛΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΥΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ .
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ . ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΕ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΗΦΘΕΙ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ . ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΡΘΕΙ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ .
ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ . Ε ΟΧΙ ΠΙΑ . ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ . ΑΣ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ Η ΛΑΙΚΙΣΤΙ "ΞΕΣΚΙΣΜΑΤΟΣ" ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ .
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ . ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ , ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ . ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΕΠΙΡΡΟΗ ΑΣΚΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ . ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ . ΨΗΦΙΣΤΕ ΛΑΊΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΜΟΥ στην φόρα είπε...

Φίλε ανώνυμε μεταφέρουμε τα σχόλιά σας που αφορούν τους συμβασιούχους σε ξεχωριστή ανάρτηση.

ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΜΟΥ στην φόρα είπε...

Στη δημοσκόπησή μας τα ποσοστά μέχρι τώρα έχουν ως εξής :

Θα υπάρξει αλλαγή στην πολιτική ηγεσία του Δήμου Αλίμου;
ΝΑΙ 425 ψήφοι
ΟΧΙ 34 ψήφοι

Ψηφίστε για να έχουμε μεγαλύτερο δείγμα μέχρι τις εκλογές!!

Ανώνυμος είπε...

Μην απαξιώνουμε όλους και όλα! Ας κοιτάξουμε πρώτα τι έχουν να πουν.εμένα μου άρεσε η συνέντευξη του
Νίκου Τσαμπαρλή.Σωστά τα λέει ..Ρίξτε μια ματιά...
http://www.alimosoloimazi.gr/pageList.aspx?pg=typos

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΟ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΖΗΣΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΑΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΤΩΡΑ?

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ? ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΞΙΩΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΣΤΗΝ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΙΜΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΣΑ ΧΩΡΙΣΤΑ ? ΜΑΣ ΞΝΑΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ?

Ανώνυμος είπε...

Τα είδαμε και τα τωρινά! Ένα χάλι και άνθρωποι άβουλοι δυστυχώς.Δεν θα τους ψηφίσω γιατί δεν μου αρέσουν οι εκβιασμοί που κάνουν.
Εάν βγει το Πασόκ θα έρθουν και άλλα μέτρα!! Δεν διαφωνώ με τις αρχές της λαικής συσπείρωσης αλλά δεν υπάρχει πιθανότητα να βγουν δήμαρχοι (σύμφωνα με τα δεδομένα των προηγούμενων χρόνων).Δεν χαραμίζω τη ψήφο μου στο Πασοκ γιατί θα πάρει ο κ.... τους αέρα(συγνώμη για την έκφραση , δεν βρήκα άλλη καλύτερη). Φυσικά και να βγει με μεγαλύτερο ποσοστό το ΚΚΕ αλλά τελικά μη πάμε να βοηθήσουμε το ΚΚΕ και βγει ο δήμαρχος του ΠΑσοκ και μετά το πάρουν σαν χαρτί "ελευθέρας" για νέα μέτρα..

Πόπη Σ. είπε...

Διάβασα τη ηλεκτρονική εφημερίδα alimosnews και είδα μια σαφή τάση προβολής του τωρινού δημάρχου.Υποτίθεται ότι είναι ανεξάρτητοι? Ρωτώ..

Μετά, κοιτώντας τους υποψήφιους είδα ότι κος ΚΟΡΑΚΙΔΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ που κατεβαίνει με τον τωρινό δήμαρχο στις εκλογές λέει στο βιογραφικό του :

"Πριν 3 χρόνια μαζί με νέους ανθρώπους ξεκινήσαμε την πρώτη καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα του Αλίμου, το Alimos – News."

Εάν δεν ευλογήσουμε τα γένια μας...

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΛΙΜΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΜΑΣ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΘΩΟΣ ΟΣΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ. ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΑΝΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΡΟΙΔΙΕΣ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

εγινε κι αυτο η τοπικη εφημεριδα που υποστηριζεται απο τον τσαμπαρλη "ο παλμος" μας παρουσιαζει ως φαβορι ποιον αλλο τον τσαμπαρλη φυσικα και εχουν και το θρασος να μιλανε και για τα οικονομικα του δημου αφου απο την παραταξη που εκπροσωπει και αυτος δημιουργηθηκαν τα περισσοτερα χρεη. δεν ειμαστε καινουργιοι δημοτες και τα θυμομαστε καλα. εχει δικιο ο ανωνυμος που γραφει ΑΛΙΜΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και στην μασα χωριστα ειναι πραγματικα αηδιαστικο το ποσο μας υποτιμανε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και ερχονται ξανα να μας ζητησουν την ψηφο μας, φαινεται απο την εξουσια που τους δωσαμε ολα αυτα τα χρονια ειχανε καλα εισοδηματα και τωρα φοβουνται μην τα χασουνε. Μαυρο στους μαυρογυαλουρους καλυτερα Δουριδα και κκε αυτην την φορα παρα ξανα τους ιδιους που δεν ξερουν να ζητανε ουτε μια συγγνωμη περασμενα ναι ξεχασμενα οχι

Ανώνυμος είπε...

Μη μπερδευεις φιλε τα τοπικά με τα πολιτικά. Υποστηρίζονται από τα κόμματά τους αλλά στην πραγματικότητα είναι άνθρωποι που μένουν στον Άλιμο και πασχίζουν για τον άλιμο..με το σωστό ή μη σωστό τρόπο. Αυτό κρίνουμε στις εκλογές αυτές.
Δυστυχώς και το ΚΚΕ έχει μείνει πίσω (χρονικά) σε σχέση με τα άλλα κόμματα. Βλέπε Παπαρήγα..

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΘΟΣ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΟΤΙ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ-( ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΑ ΚΑΙ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΖΩΗ)- ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΤΙ ΟΣΟ ΚΑΛΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΕΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ. Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΒΓΗΚΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΝΔ ΠΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΗΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΜΑΣ ( ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ (ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ) ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΨΗΦΙΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΥΡΝΑΝΕ ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ; ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΛΛΙΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΣΩ ΧΡΟΝΙΚΑ (ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΣ) ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ . ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ , ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΝΔ, ΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ( ΔΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ - ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ,OFSHORE, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΖΑΚΙ, ΚΑΡΤΕΛ ΚΑΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ - ΔΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΝΟΣ ΠΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟ ΚΚΕ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΣΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΤΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ( ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ ΑΛΛΩΣΤΕ) ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΤΥΡΙ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΦΑΚΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΜΕ. ΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΔΟΥΡΙΔΑ ΚΑΙ ΚΚΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΑΝ ΜΕ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΩ ΞΑΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ;

Ανώνυμος είπε...

Ναι ειναι ανθρωποι που μενουν στον Αλιμο αλλα δεν κανουν τιποτα για να τον αλλαξουν τοσα χρονια τα ιδια μονο για την τσεπη τουσ ενδιαφερονται και πωσ θα βολεψουν τουσ φιλουσ και τουσ συγγενεισ τουσ και τα ιδια συνεχεια ολο μασ χρεωνουν και μετα ζητανε να ξαναπληρωνουμε μονο την ψηφο μασ να παρουνε και μετα οτι τουσ πουνε οι παραταξεισ τουσ πωσ θα αλλαξει η κατασταση ετσι ? τοσα χρονια τουσ ψηφιζουμε τα ιδια παλι? πληρωνουμε τα ακριβοτερα δημοτικα τελη και απο κοινωνικεσ παροχεσ τιποτα ακομα και οι παραλιεσ παραχωρουνται σε ιδιωτεσ . Τι νομιζουν οτι στον Αλιμο ολοι εχουμε βιλλεσ και κοτερα? Αμα πασχιζαν για τον Αλιμο οπωσ μασ λεσ δεν θα ειμασταν απο τουσ πιο χρεωμενουσ δημουσ και τοσα χρονια θα εκαναν και κατι να μασ δειξουν οτι ενδιαφερονται για τον κοσμο. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ειναι ολοι διοι οποια προσωπα και ατομα και να εχουν.ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΜΙΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Η Ο ΟΡΦΑΝΟΣ, ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΜΙΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΤΣΑΜΠΑΡΛΗΣ Η Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΜΙΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΔΟΥΡΙΔΑΣ Η Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ. Τουσ δυο πρωτουσ τουσ τρωμε στη μαπα 35 χρονια και ζουμε τα αποτελεσματα τουσ εφτασε η στιγμη να ταρακουνησουμε λιγο την εξουσια που τουσ εχουμε δωσει τοσα χρονια μπασ και αρχισουνε να μασ σκεφτονται λιγο και απο οτι καταλαβαινω ανησυχουν οταν βλεπουν οτι πολλοι δυσαρεστημενοι πηγαινουν προσ την λαικη συσπειρωση και αυτο αρχιζει να μ αρεσει και εμενα αφου ειναι ενασ τροποσ επιτελουσ να τουσ ταρακουνησουμε λιγο μπασ και αλλαξουν

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ στο βιντεο που ακολουθει στην παρακατω διευθυνση http://www.youtube.com/watch?v=X59u2Qf1GRg

δημητρης είπε...

Αξιοι οι υποψήφιοι της δημοτ.κίνησης ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΚΑΛΑΜΑΚΙ,γνωστοί μας καθηγητές και φοιτητές.
Το λέει η καρδιά τους και πιστεύω ότι θα πάει πολύ καλά. ΜΑΘΗΤΕΣ - ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΑΣ.
ΟΝΤΩΣ αυτοί οι άνθρωποι σας θεωρούν δικά τους παιδιά, έχουν αληθινή αγάπη και ενδιαφέρον για εσας, είναι πραγμ;ατικοί, είναι εδώ, κοντά σας και γιαυτό θα πετύχουν!!!

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη η επιτυχία της ψηφοφορίας... Πάντα τέτοια.

Δημοσίευση σχολίου