Σελίδες

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Δωρεάν για όλους τους κατοίκους τα αθλητικά προγράμματα στον Δήμο ελληνικού

Ο δήμος Ελληνικού διοργανώνει και φέτος εντελώς δωρεάν για όλους τους κατοίκους του αθλητικά προγράμματα μπάσκετ, βόλεϊ, τένις, στίβου, πινγκ πονγκ καθώς και γυμναστική για γυναίκες.
Τα τμήματα μπάσκετ, βόλεϊ, τένις, στίβου, πινγκ πονγκ απευθύνονται σε παιδιά από 6 – 14 ετών, ενώ θα λειτουργήσουν τμήματα τένις και στίβου και για ενήλικες.
Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στα δημοτικά γήπεδα και στα γήπεδα των σχολείων.
Στο πρόγραμμα «Γυμναστική για γυναίκες» λειτουργούν τμήματα πρωί και απόγευμα.
Για τη συμμετοχή στα προγράμματα είναι απαραίτητη η προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης ικανότητας άθλησης στον γυμναστή εντός της 1ης βδομάδας από την έναρξη των προπονήσεων.
Πληροφορίες: 213 2026 051

Εμείς στον Άλιμο γιατί πρέπει να πληρώνουμε για οποιαδήποτε δραστηριότητα? Μήπως δεν πληρώνουμε τέλη?

3 σχόλια:

Alimousios είπε...

Όχι μόνο τα πληρώνουμε.... τα ΧΡΥΣΟπληρώνουμε!
Εκτός από τα αθλήματα, ρίχτε μια ματιά και στα προγράμματα των πολιτιστικών των άλλων κοντινών δήμων όπως Δάφη Μοσχάτο κτλ, που και μικρότεροι δήμοι είναι και λιγότερα δημοτικά τέλη εισπράτουν και θα δείτε την αδικία που δεχόμαστε οι κάτοικοι του Αλίμου σε αυτό το θέμα...

ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Κάποτε κάποιος της τωρινής διοικησης είχε πει οτι ο κ. Κορτζίδης (Δήμαρχος Ελληνικού) αυτά κάνει με τα δωρεάν προγράμματα για τους δημότες τουκαι χαλάει την "πιάτσα".
Αντε βγάλτε συμπέρασμα.
Εγώ αυτό που βγάζω είναι ότι μερικοι κύριοι της διοίκησης έχουν περάσει επιχείρησή τους τους οργανισμούς του Δήμου, ενδιαφέρονται για μεγάλα έσοδα και ορίζουν ποσά εισπράξεων πέρα από τα νόμιμα ....

Ανώνυμος είπε...

O Άλιμος είναι ακριβή περιοχή και μιας και οι κάτοικοί του έχουν να πληρώνουν τις βιλάρες τους ας πληρώνουν και για τις αθλοπαιδίες. Αυτή ήταν η απάντηση που πήρα όταν διαμαρτυρήθηκα για το καλοκαιρνό camp.
και εάν έχεις 1 παιδί κάτι γίνεται...αν έχεις 3? Σε ποιο θα πεις ότι δεν μπορεί να πάει?
ρώτησα και για κιθάρα...φωτιά και λάβρα!!!Που ζούνε αυτοί? Δεν έχουν καταλάβει ότι ο κόσμος είναι χωρίς δουλειες;;;;;;;;;;;;; που είναι η κοινωνική πολιτική της τοπικής κοινωνίας; πόσα τέλη ποια;

Δημοσίευση σχολίου