Σελίδες

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Προβλήματα με τα δικαιολογητικά για την προκήρυξη?

Αναρτούμε το παρακάτω θέμα όπως μας το ζητήσατε :

Απαράδεκτη η ενημέρωση από τους υπαλλήλους του ΔΗΜΟΥ για τα δικαιολογητικά που απαιτούσε η προκήρυξη των 55 ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ και έληγε σήμερα. Ζήταγαν από τους υποψήφιους πρόσθετα δικαιολογητικά όπως
α) βεβαιώσεις προϋπηρεσίας από το ΔΗΜΟ ενώ εναλλακτικά είχαν βεβαιώσεις από τον ασφαλιστικό φορέα τους (π.χ.ΙΚΑ) και δεν χρειάζονταν όπως άλλωστε ανέφερε η προκήρυξη.
β) Ζήταγαν απολυτήρια Δημοτικού και Γυμνασίου ενώ στην προκήρυξη αναφερόταν ότι δεν χρειαζόταν κανένα τυπικό προσόν για την κατηγορία ΥΕ.
γ) Έστελναν όσους είχαν τελειώσει το Δημοτικό μέχρι το 1980, να φέρουν απολυτήριο Δημοτικού, ενώ θα μπορούσαν να καταθέσουν και απολυτήριο Γυμνασίου.
δ) Ζήταγαν πρόσφατες βεβαιώσεις προϋπηρεσίας και του ΙΚΑ ενώ αυτές ισχύουν για πάντα, η προκήρυξη ζήταγε μόνο πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής και ΟΑΕΔ (δεν μπαγιατεύουν ξέρετε!!).

Ολα τα παραπάνω οι υπεύθυνοι έπρεπε να τα ξέρουν και να ενημερώνουν και τους υπόλοιπους υπαλλήλους. Κανείς τους δεν ήταν ενημερωμένος σωστά με αποτέλεσμα οι υποψήφιοι να ταλαιπωρηθούν και να εκνευριστούν.
Ευτυχώς καλά ελληνικά για να διαβάζουμε ακόμα προκηρύξεις ξέρουμε, και στις απορίες μας παίρνουμε στο ΑΣΕΠ και μας συμβουλεύει.
Επιτέλους ας πάρει και το γραφείο προσωπικού στο ΑΣΕΠ να ενημερωθεί έστω και τώρα, πριν αρχίσει να απορρίπτει άδικα κόσμο!!!

3 σχόλια:

triantafilos είπε...

Είναι θέμα μη-ενημέρωσης αγαπητέ Κώστα?? Ε, με τις 2-3 πρωτες ερωτήσεις θα μπορούσαν να πάρουν στον ΑΣΕΠ και να ρωτήσουν. Εξάλλου έχουν αλλάξει κάποια πράγματα σε σχέση με τις προσλήψεις ή μου φαίνεται?

ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Σίγουρα υπάρχει σκοπιμότητα.
Όσο για τα πράγματα που έχουν αλλάξει ξέρουμε τί άλλαξε, ξέρουμε όλον τον Ν.3812/2009 απέξω και ανακατωτά, τις ανακοινώσεις, τα παραρτήματα κτλ...
και ενημερωτικά όποιος θέλει να ρωτήσει κάτι για τα δικαιολογητικά να επικοινωνήσει με την κα Μερεντίτη (για πληροφορίες εποχικού προσωπικού - οκτάμηνα) στο ΑΣΕΠ.

Ανώνυμος είπε...

Βγήκαν τα αποτελέσματα της προκήρυξης των 55 εργατών στον ΔΗΜΟ μας.

Κάποιοι από Δευτέρα θα πάνε για δουλειά, κάποιοι δεν γνωρίζουν ακόμα τίποτα.

Ενα παρατράγουδο που έγινε είναι οτι :
τα αποτελέσματα αναρτήθηκαν Πέμπτη και μετά από παράπονα κάποιων που δεν ήταν στους επιτυχόντες παρά στους αποτυχόντες, οι πίνακες των αποτελεσμάτων άλλαξαν την επόμενη ημέρα (Παρασκευή) και τα ονόματά τους ΜΠΉΚΑΝ στους επιτυχόντες.
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ!!!
Αν δηλ. κάποιοι δεν πήγαιναν να παραπονεθούν, και δεν επέμεναν, δεν θα προσλαμβάνονταν....
ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΙΜΟΥ!!!

Δημοσίευση σχολίου