Σελίδες

Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

55 εργάτες καθαριότητας στον Δήμο Αλίμου


Την πρόσληψη 55 εργατών καθαριότητας με συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου ανακοίνωσε ο Δήμος Αλίμου Νομού Αττικής. Το νέο προσωπικό θα απασχοληθεί για οκτώ μήνες.
Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών και ως βαθμολογούμενη εμπειρία νοείται η απασχόληση σε οποιαδήποτε καθήκοντα. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ. 1 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στη διεύθυνση: Αριστοτέλους 53, 174 55 Άλιμος, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Προσωπικού υπ΄ όψιν κ. Σ. Λουκίσσα, τηλ. 213-2008.000. Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων:α) στον δήμο,β) στον δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή:
Έντυπα αιτήσεων Διαγωνισμών Φορέων Εποχικού (ΣΟΧ)·γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www. kep. gov.gr), απ΄ όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι Ανεξάρτητες και άλλες αρχές ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Έντυπα αιτήσεων Διαγωνισμών Φορέων Εποχικού (ΣΟΧ).
Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι τη Μ. Δευτέρα 29 Μαρτίου. 

Πηγή  :Tα Νέα online

Σχόλιο : Για μία ακόμα φορά  δεν βλέπουμε καμία σχετική ανακοίνωση στο site του δήμου..

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όχι μόνο δεν βλέπουμε στο σάιτ του Δήμου ανάρτηση αλλά μέχρι τις 22 δεν υπήρχε και καμμία ανάρτηση στο ΑΣΕΠ μαζί με τους άλλους διαγωνισμούς που τρέχουν. Τηλεφώνησα στην μηχανογράφηση του ΑΣΕΠ και τσακίστηκαν και το ανάρτησαν βάζοντας μάλιστα ημερομηνία 16/3/2010 αντί 22.
Συγχαρητήρια, η τέλεια συγκάλυψη... όμως εμείς θα τα ξεσκεπάζουμε όλα...

Αλέξης είπε...

Σ΄αυτό τον διαγωνισμό θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι!
Ο δήμαρχός μας δεν βγάζει καθόλου άλλες θέσεις με οκτάμηνα παρά μόνο εργάτες. Γιατί;
Γιατί πολλοί δικοί του τακτοπιούνται μέσα από αυτές τις θέσεις των εργατών.
Τους παίρνει χωρίς κανένα σχεδόν προσόν (όπως π.χ. τους διοικητικούς) και το σπουδαιότερο έχει την απειλή του "ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΟΥ", για να κάνει κόσμο να παραιτείται και να προσλαμβάνει όποιον γουστάρει και βέβαια να τον τακτοποιεί από την αρχή στα γραφεία.
Απόδειξη τελευταία είναι οι εργάτες που πήρε στα δεκαοκτάμηνα και έχουν πάει σε γραφεία.

Αγανακτησμένοι οι δημότες και ειδικά πολιοί συμβασιούχοι που ξέρουν τα "κόλπα", σε καιρούς πείνας και ανεργίας όπως σήμερα την έχουν στημένη στον Δήμαρχο, δεν θα τους κάνει να παραιτηθούν και να χάσουν την δουλειά τους, γιατί τότε θα γίνουν καταγγελίες παντού και στις εφημερίδες του Δήμου, και στο Δ.Σ., και όχι πια αόριστα αλλά με ονοματεπώνυμα και με τις Υπηρεσίες τοποθέτησης των ρουσφετιών του και άλλα αποδεικτικά στοιχεία.

Πού ξέρετε, ακούγεται ότι ενδιαφέρεται και ο Μάκης να μπουκάρει, όπως έχει άλλωστε εκδηλώσει ενδιαφέρον...!!!!

Κώστας είπε...

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΕ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Απαράδεκτη η ενημέρωση από τους υπαλλήλους του ΔΗΜΟΥ για τα δικαιολογητικά που απαιτούσε η προκήρυξη των 55 ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ και έληγε σήμερα. Ζήταγαν από τους υποψήφιους πρόσθετα δικαιολογητικά όπως
α) βεβαιώσεις προϋπηρεσίας από το ΔΗΜΟ ενώ εναλλακτικά είχαν βεβαιώσεις από τον ασφαλιστικό φορέα τους (π.χ.ΙΚΑ) και δεν χρειάζονταν όπως άλλωστε ανέφερε η προκήρυξη.
β) Ζήταγαν απολυτήρια Δημοτικού και Γυμνασίου ενώ στην προκήρυξη αναφερόταν ότι δεν χρειαζόταν κανένα τυπικό προσόν για την κατηγορία ΥΕ.
γ) Έστελναν όσους είχαν τελειώσει το Δημοτικό μέχρι το 1980, να φέρουν απολυτήριο Δημοτικού, ενώ θα μπορούσαν να καταθέσουν και απολυτήριο Γυμνασίου.
δ) Ζήταγαν πρόσφατες βεβαιώσεις προϋπηρεσίας και του ΙΚΑ ενώ αυτές ισχύουν για πάντα, η προκήρυξη ζήταγε μόνο πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής και ΟΑΕΔ (δεν μπαγιατεύουν ξέρετε!!).

Ολα τα παραπάνω οι υπεύθυνοι έπρεπε να τα ξέρουν και να ενημερώνουν και τους υπόλοιπους υπαλλήλους. Κανείς τους δεν ήταν ενημερωμένος σωστά με αποτέλεσμα οι υποψήφιοι να ταλαιπωρηθούν και να εκνευριστούν.
Ευτυχώς καλά ελληνικά για να διαβάζουμε ακόμα προκηρύξεις ξέρουμε, και στις απορίες μας παίρνουμε στο ΑΣΕΠ και μας συμβουλεύει.
Επιτέλους ας πάρει και το γραφείο προσωπικού στο ΑΣΕΠ να ενημερωθεί έστω και τώρα, πριν αρχίσει να απορρίπτει άδικα κόσμο!!!

Αλέξανδρος είπε...

παρακαλώ όπως το αναρτήσετε στα πρώτα θέματα:


170 θέςσεις εποχικού προσπωικού στην ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Η προκήρυξη τρέχει και έχει καταληκτική ημερομηνία 6/04/2010, τηλ. 210-6709743, 210-6709626, ΑΠΟΣΤΟΛΉ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΈΝΟ ΜΟΝΟ.

Είναι συμβάσεις εργασίας 8 μηνών για τις διευθύνσεις Αλλοδαπών και Μετανάστευσης και στην Διεύθυνση Αστικής Κατάστασης της Περιφέρεια Αττικής.

Οι ειδικότητες:
ΠΕ Διοικητικού - Οικονομικού
ΤΕ Διοικηξτικού - Λογιστικού
ΔΕ Διοικητικών - Γραμματέων

Για θέσεις στην Αθήνα, Παλλήνη και Πειραιά, όπου διαλέξετε αρχικά.

Ανώνυμος είπε...

ανρτηθηκαν το αποτελεσματα για τους εργατες καθαριοτητας δικαιωμα για ενσταση υπαρχει μεχρι την επομενη πεμπτη και προβλεπονται αρκετες ενστασεις :))))

Ανώνυμος είπε...

παρατηρηθηκαν ονοματα που ενω μεχρι τωρα δουλευαν στα γραφεια τωρα να εχου περασει σαν εργατες και εργατριες να δουμε αν πραγματικα θα εμφονιστουν ατην καθαριοτητα η αν θα εξαφανιστουν στα γραφεια οπωσ συνηθιζεται ))))

Ανώνυμος είπε...

και ξανα πολλα γνωστα ονοματα με πανω απο 3 οκταμηνα ολοι οι ενδιαφερομενοι πρεπει να κανουν ενστασεις

Ανώνυμος είπε...

εγω αυριο κιολας παω για ενσταση, εντυπα ενστασεων μπορειται να βρειτε και απο την σελιδα του ασεπ , επιτελους καποια στιγμη πρεπει να υπαρχει καποια αξιοκρατια και καποια διαφανεια δεν πρεπει να τα αφηνουμε ολα στην τυχη τους και ο δημος ανηκει σε ολους τους δημοτες του δεν ειναι ιδιωτικη επιχειρηση κανενος

Ανώνυμος είπε...

- ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΟΙ 15 ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ.
- ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ 100%
- ΟΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ (ΕΓΩ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΑ)

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΕΠ ΝΑ ΕΛΕΧΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΥΧΟΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ.

ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ
- ΟΤΙ ΟΙ 24 ΜΗΝΕΣ (ΑΘΡΟΙΣΤΙΚΑ) ΣΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ.
- ΑΝ ΠΑΝΕ 15 ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ.
- ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΙΓΟΥΡΟΤΑΤΑ...
- ΟΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΑ (ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ - ΧΑθηκαν τοσοι άνδρες να στείλει;)
- Λεω σε όλους να κάνουν ενστάσεις και να ζητάνε να ελεχτούν και οι τυχόν παραιτήσεις οπωσδήποτε, γιατί μπορεί να είναι αναπληρωματικοί και να τους φάνε την θέση!!!
Καλό αγώνα...

ΚΩΣΤΑΣ είπε...

250 ΔΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ
500 ΔΕ ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ

προσλήψεις έρχονται στις παραπάνω θέσεις για τα ΕΛΤΑ. Η έγκριση του ΑΣΕΠ έχει δοθεί, αναμένεται ο διαγωνισμός για οκτάμηνα - περιοχές Αθήνας - Πειραιά.

Ετοιμαστείτε.

Ανώνυμος είπε...

για αυτους που απορεί ο φίλος παραπάνω πώς τους εχουν μεχρι τωρα στα γραφεια:

ή έχουν σύμβαση και δίνουν για να μπουν σε άλλη σύμβαση (καλύτερη εννοείται)

ή τους εχουν υποσχεθει οτι θα μπουν και τους έχουν ομηρους να δουλευουν έτσι και να περιμένουν

ή τους δινουν καποιο ποσό, μαύρα λεφτά δηλαδή, (σε οποιον γουσταρουν και σε οποιον τουσ φερει ψηφους).

ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΣΑΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΟΔΗΓΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΙΜΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΚΙ ΟΛΑΣ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΔΕΗ.
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ dei.gr στις θέσεις εργασίας > ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΟΔΗΓΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΙΜΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΠΕΜΠΤΗ Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΟΔΗΓΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΙΜΟΥ 7 Ιουνιου η ημερομηνια εγκρισης απο τον ΑΣΕΠ 10 ιουνιου η αναρτηση στο πινακα να δουμε ποτε θα ληξει η ημερομηνια υποβολης

Δημοσίευση σχολίου