Σελίδες

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΙΜΟΥ

Μάθαμε ότι αναρτήθηκαν οι πίνακες επιτυχόντων για τις θέσεις έκτακτου προσωπικού στον χώρο του Δημαρχείου.. Έγινε λέει μεγάλο σούσουρο!!! Οι καταστάσεις που αναρτήθηκαν Παρασκευή (γιατί άραγε πάντα Παρασκεύη;) λέει ήταν λάθος (κακόμοιροι υπάλληλοι...κατά λάθος συνήθως γίνονται αυτά..) .
Γιατί ο Άλιμος δεν παρέχει στον πολίτη το δικαίωμα της ενημέρωσης;
Τι κάνει η αιρετή διοίκηση γι' αυτο;
Όπως μας εξήγησαν φίλοι, δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό....
Όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας το μοιραστεί και με εμάς ..... εδώ...στην φόρα!!!!

51 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Xairetizo to ola stin fora!!!!

Psaxnontas brhka oti to 2007 symfona me tin etisia ekthesi toy ASEP o Dhmos Alimou dienirgise paranomes proslhpseis kai h ypothesi exei paei ston eisagelea!!!!!

2010 exoyme? Apo oti fainetai den timorithike kaneis!!!

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ:

ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΟΙ ΕΠΙΤΗΔΙΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΜΟΡΙΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.
ΔΙΠΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ-ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ "ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟ 2011".

ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ.

ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΔΗΛΩΝΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥΣ.

ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΕΡΑ.

M.K είπε...

ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ :
ROTAGAME TOYS YPEYTHINOYS TOY DHMOY POY PREPEI NA KANOYME PROSFHGI(HMOYN KAI EGO YPOPSIFIA)KAI MAS LEGANE STON ASEP!PSEMATA
STHN PERIFEREIA EPREPΕ.
ANAROTIESTE GIATI BGHKAN TA APOTELESMATA PALI PARASKEYI? KRIMA GIATI EINAI OLOI MPEGMENOI!
THN PROHGOYMENH FORA EKSAFANISTIKAN OI LISTES EPITYXONTON APO TON PINAKA!! OS EK THAYMATOS...
AYTO THA PEI DIAFANEIA!! aisxos

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΟΥΝ ΟΡΓΙΑ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ!!!

ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ.
ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ.
ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΑΜΟΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ.

ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!

ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ, ΠΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΔΙΩΧΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥ Κ. ΟΡΦΑΝΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΟΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ...

Ανώνυμος είπε...

Να ξέρετε ότι για όλα τα παραπάνω υπάρχει και ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ καθώς και τα διοικητικά δικαστήρια που θα μπορούσε κάποιος να διεκδικήσει αυτό που έχασε!

Ανώνυμος είπε...

Εψαξα και παραθέτω μια παλιότερη ανάρτηση από έναν blogger σε κάποιο άλλο blog για τις προσλήψεις του 2007 :

"Από την προηγούμενη Παρασκευή αναρτήθηκαν στη Νομαρχία Αθηνών τα αποτελέσματα του διαγωνισμού με ΦΕΚ 374/2007 για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας αρκετών θέσεως στον Δήμο.

Εκτός από την τεράστια καθυστέρηση στην έκδοση των αποτελεσμάτων, ο Δήμος Αλίμου ελέγχεται ως και προς την αξιοπιστία και τη διαδικασία έκδοσης των αποτελεσμάτων.

Για να δείτε πως δουλεύουν τα γρανάζια του Δήμου, τα αποτελέσματ εκδόθηκαν στην Ν.Αθηνών την Παρασκευή ώστε την Δευτέρα 20 Οκτωβρίου να τελειώνει η διορία ενστάσεων. Μερικοί φίλοι τηλεφωνούσαν στη γραμματεία του Δήμου την προηγούμενη και αυτή τη βδομάδα και οι υπεύθυνοι δήλωναν άγνοια για την δημοσίευση των αποτελεσμάτων ή έλεγαν ότι τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν στο internet.

Τα αποτελέσμα πράγματι αναρτήθηκαν στο internet σήμερα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/10/2008 (ένα μέρος είχε αναρτηθεί χτες) ώστε άμα κάποιος να έχει αδικηθεί, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα έχει χρόνο για ένσταση. Σύμφωνα με φίλο που πέρασε από τον Δήμο, τα αποτελέσματα αναρτήθηκαν και στο Δήμο, σε σημείο όπου δεν είναι εμφανείς με την πρώτη ματιά (κάτω από άλλα χαρτιά). Μάλιστα ζήτησε να δει την υπεύθυνο για ΠΕ και της απαντήσαν ότι θα είναι εδώ την Δευτέρα (που θα έχει τελειώσει η προθεσμία).

Χαρακτηριστική είναι η περιπτωση ενός φίλου που δεν του καταμετρήθηκαν μαθήματα πληροφορικής (στον ΑΣΕΠ δεν υπήρχε ποτέ πρόβλημα) γιατί δεν είχε χαρτί ότι μαθήματα τύπου ΠΛΗΦΟΡΙΚΗΣ 1+2 εμπίπτουν στο χώρο της πληροφορικής!!!!!!!



Βέβαια αυτή δεν είναι νέα τεχνική από μεριά του Δήμου Αλίμου, μια και στο παρελθόν προσελάμβανε προσωπικό ορισμένου χρόνου μέσω απεργιών, ΣΚ και γιορτών ώστε στη πραγματικότητα οι υποψήφιοι να έχουν λιγότερες μέρες διαθέσιμες για την κατάθεση των δικαιολογητικών. (αν και υπό διαφορετική δήμαρχο).

Δυστυχώς τέτοιες πρακτικές συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα. Και να θέλουμε να δεχτούμε ότι τα αποτελέσματα του Δήμου ήταν αξιόπιστα και δεν “μαγειρεύτηκαν”, τέτοιες πολιτικές έκδοσεις αποτελεσμάτων δείχνουν το αντίθετο."
"

Σχόλια δεν μπορείς να κάνειςςς...........

Μάκης είπε...

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΙς 18/1/10
"
Ήδη, ξεκινήσαμε τις αλλαγές με δραστικά μέτρα για τις πιο απεχθείς όψεις αυτού του πελατειακού κράτους, τις προσλήψεις και τη διαχείριση της δημόσιας εξουσίας.

Στις 4 Οκτωβρίου, τραβήξαμε κόκκινη γραμμή στο καθεστώς των διαβλητών, των αναξιοκρατικών και αυθαίρετων προσλήψεων. Ένα καθεστώς, που κρατούσε σε ομηρία χιλιάδες νέους, οδηγούσε στον άδικο αποκλεισμό πολύ περισσότερων και ταυτόχρονα, στον εκτροχιασμό των δαπανών του δημόσιου τομέα. Το κεφάλαιο «ρουσφέτι στις προσλήψεις» έκλεισε πλέον οριστικά για τη χώρα. Τα πάντα πια θα περνούν από το ΑΣΕΠ. Μόνος δρόμος οι αντικειμενικές διαδικασίες.


ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΝΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΑΛΙΜΟΣ...

εεεε...ξερούυυυνται...τα μεγάαααλα σου μάτιααα , τα ΄πυκνάααα σου μαλλιάααα όπως λέει και η τραγουδίστρια...

ΑΓΓΕΛΟΣ είπε...

Για να ξέρετε:
Ήμουν υποψήφιος στον διαγωνισμό του 2007 όπου δεν πέτυχα. Τί πέτυχα όμως; Αυτό:

Μετά από ένσταση που έκανα το ΑΣΕΠ μου έστειλε απάντηση περίπου 100 σελίδων. Εκεί μέσα ήταν όλες οι ανακατατάξεις πινάκων. Ο Δήμος είχε βάλει σε δεκάδες υποψήφιους μόρια παραπανίσια ή λιγότερα από ότι έπρεπε. Αλλους επιτυχόντες έβγαζε το ΑΣΕΠ και άλλους έβαζε. Όποιος θέλει μπορεί να μου ζητήσει τον πάκο της απάντησης του ΑΣΕΠ να τον δει!

Και ο Δήμαρχος και οι λοιποί περπάταγαν καμαρωτοί λέγοντας πως όλα έγιναν αξιοκρατικά!
Διεκδικούμε μια θέση εργασίας κύριε Ορφανέ και έρχεσαι και μας την κόβεις. Με ποιό δικαίωμα;
Θα μείνεις και εσύ στην ιστορία του Αλίμου...

ΑΓΓΕΛΙΚΗ είπε...

Να ξέρετε οι διαδικασίες άλλαξαν.
Τα μεγαλύτερα ρουσφέτια γίνονταν μέσα από τις συμβάσεις έργου.
Τώρα όπως ακριβώς γίνονταν οι διαγωνισμοί εποχικού προσωπικού για οκτάμηνα κ.α. έτσι ακριβώς θα γινονται οι προσλήψεις για τις συμβάσεις έργου.
Δηλαδή θα ανακοινώνονται σε εφημερίδες, θα μετράει η ανεργία, τα παιδιά και η εμπειρία κάποιου.
Αυτά με τον καινούργιο νόμο 3812/2009. Αν μπείτε στο ΑΣΕΠ μπορείτε να διαβάσετε τα καινούργια υποδείγματα κα το συμαντικότερο:
Θα έχετε δικαίωμα ένστασης που θα εξετάζει το ΑΣΕΠ. Οπως καταλαβαίνετε μην σας τάζουν, κοιτάχτε να μπείτε με το σπαθί σας...

Ανώνυμος είπε...

OTAN DIOIKOYN KOMATOSKYLA KAI AERGOI KALA NA PATHOYME. PERASTIKA MAS, AS PROSEXOYME TI PSIFIZOYME.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ είπε...

EINAI ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΑ"ΤΣΑΚ" ΝΑ ΚΑΝΑΜΕ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΤΗ ΝΥΦΗ.
ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ;
ΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ;

ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΡΝΕΣ.
ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ ΕΜΠΟΡΕΥΕΣΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ, ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ...
ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΕΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ...!!!!!
ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ.........

ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΕΣ:
Στην Ελλάδα οι νόμιμοι παρανομούν και παράνομοι νομιμοποιούνται....

Ανώνυμος είπε...

AKOYSA OTI ENAN ANTIDHMARXO POU TON EBGALE O TRIANTAFILLOPOULOS HTAN LEH DIPLOTHESITIS, TRIPLOTHESITIS, HTAN YPALLHLOS STH VOULI XORIS NA PATAEI EPI XRONIA, TI EXEI GINEI, POIOS EINAI, GNORIZEI KANEIS AN TO EDIOXAN META APO AYTA?????

LOLA είπε...

ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΜΕ ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΙΧΑΤΕ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΥΠΟ ΟΜΗΡΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΗΞΕΡΑΝ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ, ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ, ΤΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ ΚΛΠ.
ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΒΓΗΚΑΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΟΛΑ!
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΟΥΝΑ ΣΑΣ!!!
ΒΛΑΨΑΤΕ, ΠΑΡΑΣΥΡΑΤΕ ΚΟΣΜΟ, ΔΕΝ ΒΟΗΘΗΣΑΤΕ, ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΤΕ!

ΓΙΩΡΓΟΣ είπε...

ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ.
Ε, ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ???
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΕΕΕΕΕΕΕΤΑΙ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

TO ONOMA TOY ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΙΚΟΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ. ΝΟΜΙΖΩ ΚΟΡΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΤΥΧΕ ΣΤΟ ΔΙΑΓΨΝΙΣΜΟ ΤΣΑΠΑΡΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΗΣ ΜΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ.ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΑΣ,ΕΚΤΥΜΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΜΕΣΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΩ.

ΜΑΕΣΤΡΟΣ είπε...

Στον Ανώνυμο που ρωτάει για γνωστό Αντιδήμαρχο έχω να του πω να πάρει την εφημ.ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΑΛΙΜΟΥ ή να ανοιξει το site της και να διαβάσει ποιός ήταν και τί έχει γίνει.
Επίσης γράφει και για την πρώτη επιτυχούσα για μόνιμη πρόσληψη στον Ε' Σταθμό που έκανε πλαστή μεταδημότευση και τώρα θα χάσει την θέση της γιατί θα της αφαιρεθούν τα μόρια.
Παιδιά αυτή είναι Δημοτικού Υπαλλήλου σύζυγος που λύσαξε να γίνει μόνιμη με κάθε τρόπο στον Δήμο μας.
Μπράβο στον Δημ. Συμβ. κ. Φουστέρη, που ξεσκέπασε την υπόθεση στο Δημοτικό Συμβούλιο και την έψαξε.

Από εδώ και πέρα όποιος δημ. Σύμβουλος τους ξεσκεπάζει αυτός θα αξίζει!

ΝΙΚΟΣ είπε...

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟ ΕΞΗΣ:

ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ, ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤ. ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ Κ. ΟΡΦΑΝΟΥ?

ΠΟΙΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΔΩΣΑΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ,ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΝΕΠΝΕΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ, ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ, ΠΟΙΟΣ ΣΥΜΠΑΘΗΣ, ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΒΛΑΨΕ, ΠΟΙΟΣ ΑΝΕΠΗΡΕΑΣΤΟΣ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ, ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ, ΚΛΠ.
Επίσης και από την αντιπολίτευση.

ΜΑΡΘΑ είπε...

Τελικά μάθατε τί έγινε με την απεργία του Ε' Παιδ. Σταθμού;
Καθάρισαν το σταθμό και "καθάρισε" και για τον ΠΑΣΟΚ ο Πρόεδρός του Σταθμού?
Δεν ήθελε να απεργήσουν γιατί έρχονται δύσκολοι καιροί και να σκύψουν τα κεφάλια τους οι εργαζόμενοι?
Ας κοιτάξει τα Σαβ/κα του, τις υπερωρίες και τα άλλα που του έβγαλε ο Τριανταφυλλόπουλος στη φόρα.
Ή εγώ θα του έλεγα να πάει για shopping therapy μαζί με την Διευθύντρια του σταθμού μπας και ξεδώσουν και η δυό και αφήσουν τον κόσμο ήσυχο.

Ε, εσείςςςςς, αυτοί εκεί έχουν να κάνουν με παιδάκια, τα παιδιά μας,
πρέπει να τους έχετε ευχαριστημένους, να μπορούν να δουλεύουν με όρεξη, να είναι ικανοποιημένοι, όχι να τους κάνετε ψυχολογικό πόλεμο. Θα την βρείτε από τους γονείς του, δεν τους ξεγελάτε!

Ε.Δ. είπε...

Θελω να σας θέσω την εξής ανάρτηση:

Το ROCK FESTIVAL YOUTH UTOPIA που ήταν ότι καλύτερο έγινε για την νεολαία στην παραλία μας γιατί δεν επαναλήφθηκε.
Υπόσχεση του Δήμου ήταν να γίνεται κάθε χρόνο.
Τα παιδιά μας συμμετείχαν, το ευχαριστήθηκαν πολύ και το ξαναπεριμένουν.

Δεν νομίζετε οτι πρέπει να γίνονται τέτοιες ή παρόμοιες ποιοτικές διοργανώσεις;

Ανώνυμος είπε...

Σε λίγο θα σας ενημερώσω για όλες τις συμβάσεις έργου που ζήτησε ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΜΟΥ και οι φορείς του.
Εάν βιάζεστε μπέστε στο ΑΣΕΠ στα αιτήματα για συμβάσεις έργου και με αναζήτηση τη λέξη ΑΛΙΜΟΥ θα σας δείξει τα πάντα που πήγαν για να τα αποδεχτεί το ΑΣΕΠ ή όχι και να προσωρήσουν.
Και μην ξεχνάτε οι διαδικασίες άλλαξαν. Οπως τα οκτάμηνα θα γίνονται και οι διαγωνισμοί και για τις συμβάσεις έργου και με δικαίωμα ενστασης στο ΑΣΕΠ. Ετοιμάστε την ανεργία σας λοιπόν και χαρτιά...

Αμαλία είπε...

Οπωσδήποτε να μας πεις!! Είμαι χρόνια άνεργη και καλαμακιώτισα. Πώς και πως περιμένουμε θέσεις να δουλέψουμε! Εάν είναι αξιοκρατικά και οι επιλογές θα δείξει γιατί τελικά πολλά ακουγονται και δεν ξέρω κατά πόσο είναι αλήθεια.

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ είπε...

ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΒΓΗΚΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ κ.ΟΡΦΑΝΟΥ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΕΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.
ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΙΑΨΕΥΣΘΗΚΑΤΕ!

ΚΩΣΤΗΣ είπε...

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΟΚΤΑΜΗΝΑ ΓΙΑ 10 ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ. ΡΩΤΑΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΤΕ ΟΝΟΜΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΟΤΑΝ ΡΩΤΑΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ....

Ανώνυμος είπε...

στα μελη του μπλοκ:

Θα ήθελα να σας προτείνω να κάνετε μια ξεχωριστή στήλη και να στέλνουμε

νέα για προσλήψεις μόνο.

ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ μετα αλλες 2 ΣΤΉΛΕΣ:

1. ερωτήσεις και 2. απαντήσεις

για όσους θα θέλουν βοήθεια για συμμετοχή στους διαγωνισμούς.

NIKOS είπε...

AKOYSTHKE OTI,O MAKHS TRIGYRNA STO DHMO MAS KAI ROTAEI GIA PROSLIPSIS POY EGINAN STON DHMO, SE PAIDIKOYS STATHMOYS KAI STON ATHLHTIKO TOMEA.
MALISTA OTI ISOS AYRIO STIS 9:45 PAROUSIASEI KATI STHN EKPOMPH TOY.
AYTOS O MAKHS EINAI O PARAPANO????

XEREI KANEIS NA APANTHSEI???

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη κιόλας,μα πού ζείτε όλοι;Αντί να παραπονιέστε για τα πάντα,από προσλήψεις έως κ την καθαριότητα,αλλάξτε νοοτροπία,την κλασική ελληνική κ κάντε πράγματα ο καθένας ξεχωριστά.Όταν δείτε το γείτονα,τον περαστικό να μη μαζεύει τις ακαθαρσίες του σκύλου του,να του κάνετε παρατήρηση.Όταν έχετε παράπονα για το Δήμαρχο,πηγαίνετε να τον βρείτε στο Δημαρχείο ή στα ΚΕΠ.Μην τα βάζουμε όλοι με όλους,άνθρωποι είμαστε κ ας κοιτάζουμε πρώτα τί κάνουμε εμείς. Κανείς τέλειος,η εξουσία μας φταίει πάντα;Ας σταματήσει πια αυτή η αναίτια κακεντρέχεια η καχυποψία κ η μεμψιμοιρία.Κ;Πριν ανοίξουμε το στόμα μας για κατηγορίες,ας το σκεφτούμε πρώτα κ το σημαντικότερο;Ας έχουμε κ αποδείξεις!!!

Ανώνυμος είπε...

Όποιος κυκλοφορεί στους δρόμους του Αλίμου βλέπει τις αποδείξεις ... Βρώμικοι δρόμοι, σκουπίδια στους κάδους, μπάζα πεταμένα, λακούβες στους δρόμους. Στη συμβολή Καλαμακίου με Ποσειδώνος, 50 μέτρα από το δημαρχείο, κρεμασμένος φωτοσωλήνας του δήμου ξεχασμένος από τα χριστούγεννα μας εύχεται χρόνια πολλά. Με τη λογική του φίλου μας, θα πρέπει να μαζεύουμε τα σκουπίδια μόνοι μας, να καθαρίζουμε τους δρόμους μόνοι μας, να επισκευάζουμε τους δρόμους μόνοι μας, να κάνουμε τους ηλεκτρολόγους του δήμου μόνοι μας. Γιατί υπάρχει ο δήμος τότε ? Για να μαζεύει φόρους και να κάνει τα λεφτά τι ? Και οι υπάλληλοι του δήμου γιατί πληρώνονται ? Οι υπηρεσίες του δήμου τι ρόλο παίζουν ?
Φίλε μου, οι προσωπικές συζητήσεις κεκλεισμένων των θυρών με το δήμαρχο κτλ που παραπέμπεις, σε ποιον κόσμο γίνονται ? Αλίμονο αν για κάθε παράπονο έπρεπε να έρθει κάποιος σε προσωπική επικοινωνία με το δήμαρχο. Υποτίθεται πως υπάρχει διοίκηση και υπηρεσίες στο δήμο. Δηλαδή αυτοί δε ζούνε στον Άλιμο ? Δεν βλέπουν τη βρωμιά στους δρόμους ?
Απλώς έχουν "άλλες προτεραιότητες". Να βολέψουν κάποιον "δικό τους".
Για να γυρίσει η συζήτηση στο θέμα να σου πω πως γίνεται το βόλεμα στο θέμα των προσλήψεων.
Οι συμβασιούχοι προσλαμβάνονται με διαδικασίες που γίνονται αποκλειστικά από το δήμο. Δεν υπάρχει έλεγχος ΑΣΕΠ οπότε φαντάζεσαι τι χέρι πέφτει. Δέχονται ψεύτικα δικαιολογητικά, δε δέχονται κανονικά δικαιολογητικά, γενικώς τα πράγματα είναι πολύ "ελεύθερα". Ακόμα όμως και εκεί που υπάρχει έλεγχος ΑΣΕΠ έχουν βρει τρόπους να παρεμβαίνουν. Εκδίδουν ψευδείς βεβαιώσεις για ψεύτικη απασχόληση (π.χ. απασχόληση ως βοηθός μάγειρα σε διοικητικό υπάλληλο παιδικού σταθμού), καθοδηγούν υποψηφίους να κάνουν αίτηση με τη λήξη της προθεσμίας ή "και λίιιιγο αργότερα " (αφού έχουν φροντίσει να κρατήσουν αριθμό πρωτοκόλλου για την αίτηση) σε συγκεκριμένες θέσεις (αφού έχουν ήδη υπολογίσει τα μόρια των υπόλοιπων υποψηφίων ) και άλλα πολλά και ωραία που γράφουν και οι τοπικές εφημερίδες (http://www.bpalimos.gr/Upload/fonialimou_ianouarios_2010.pdf).
Φίλε μου εμείς ζούμε στον Άλιμο. Και έχουμε απαιτήσεις από αυτούς που ψηφίζουμε και από αυτούς που πληρώνουμε. Φαντάζομαι πως κι εσύ έχεις ανάλογες απαιτήσεις όπως έχουν και όλοι όσοι ζουν στον Άλιμο.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ δημότη που μιλάς για κακεντρέχεια-καχυποψία και μεμψιμοιρία μάλλον δεν ζείτε στον Άλιμο.Οι εικόνες απο μόνες τους είναι οι μεγαλύττερες αποδείξεις.Ενημερωτικά πληρώνουμε τα ποιο ακριβά δημοτικά τέλη.Σίγουρα αγνοείς το πόσα άνεργα άτομα με προσόντα και έντονες προσωπικότητες υπάρχουν στο δήμο μας αλλά έχουν ένα ελάτωμα δεν γλύφουν.Δεν γνωρίζεις πόσες νοικοκυρές σκουπίζουν πεζοδρόμια και πόσοι κλαδεύουν μονοι τους τα δένδρα.Σου προτείνω να μπεις στο αμάξι σου και να μετρήσεις ποσα STOP είναι καλυμμένα απο τα δένδρα που δεν έχουν κλαδευτεί ποτέ.Και αν κάνεις το κόπο να κυκλοφορήσεις στον Αλιμο μέτρα ποσα σπίτια έχουν απαγορεύετε το παρκιν κάνε τον κόπο να δείς το όνομα στο κουδούνι και μετά μιλάμε.Η Διοικηση Ορφανού κάνει όλα αυτά που κατηγορούσε όταν ηταν αντιπολίτευση αρα ακυρώνει η ιδια τον ευατό της.

Νίκος είπε...

Για να μιλάμε ξέρουμε,
βλέπουμε,
κρίνουμε,
έχουμε απαιτήσεις να ζούμε πολιτισμένα,
να έχουμε δικαίωμα για εργασία στις θέσεις του Δήμου μας,
και πάνω από όλα,
πέρα από αυτά που βλέπουν τα μάτια μας,
και αισθάνεται η ψυχή μας,

σίγουρα έχουμε αποδείξεις,
και γιαυτό μπορούμε να μιλάμε!!!!

ΜΑΚΗΣ είπε...

Παρακαλώ θα ήθελα να αναρτήσετε κάτι που βρήκα στο ΑΣΕΠ.

8/3/2010.
Οι πρώτες αξιολογήσεις του ΑΣΕΠ σε αιτήματα ΝΠΔΔ του Δήμου ΑΛΙΜΟΥ προκειμένου να προσλάβουν προσωπικό με συμβάσεις έργου άρχισαν να έρχονται...

Οι αξιολογήσεις ήταν αρνητικές και για τις 4 θέσεις που ζήτησε ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ όπου και κρίθηκαν ως μη αποδεκτές απο το ΑΣΕΠ.
(Συγκεκριμένα είχε ζητήσει 1 λογιστή, 1 οικονομολόγο και 2 βοηθητικού προσωπικού).

Αντίθετα για τον Β' ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ κρίθηκαν ως αποδεκτές όλες οι ειδικότητες που ζήτησε εκτός από 6 για βοηθητικό προσωπικό.

Αφού ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες έγκρισης, θα γίνουν οι διαγωνισμοί για τις θέσεις αυτές, με μόρια (εντοπιότητα, ανεργία, εμπειρία, οικ. κατάσταση) και με τον έλεγχο του ΑΣΕΠ κατόπιν ένστασης των ενδιαφερομένων.

ΑΛΜΣ είπε...

ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΕΠ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΕΞΗΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΟΥ:

38 θέσεις για τον ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ
Οι ειδικότητες αφορούν καθηγητές μουσικής, υποκριτικής, εικαστικών κτλ.

Δεν τους εγκρίθηκε καμμία θέση για διοικητικές, βοηθητικού προσωπικού και λογιστή.

Τάκης είπε...

Τι θα γίνει τώρα που οι περισσότερες Διοικήσεις Οργανισμών του Αλίμου είχαν ζητήσει συμβάσεις έργου από το ΑΣΕΠ και απορρίφθησαν, αντί να ζητήσουν οκτάμηνα όπου μπορούσαν να εγκριθούν εύκολα θέσεις διοικητικών και καθαριστών????
Οι γειτονικοί μας δήμοι πήραν εγκρίσεις για δεκάδες οκτάμηνα από το ΑΣΕΠ και έχουν αυτή τη βδομάδα προκηρύξεις (Ν.Σμύρνη, Αγ. Δημήτριος κ.α.)
Ποιοί θα δουλεύουν για να εξυπηρετούνται οι Δημότες μας???
Ποιοί θα καθαρίζουν και θα φυλάνε τους χώρους όπου αθλούνται τα παιδιά μας και εμείς??

Πληρώνουμε δημοτικά τέλη και θέλουμε να ζούμε πολιτισμένα και να εξυπηρετούμαστε σωστά.

Οι Πρόεδροι που αποφάσισαν να δράσουν με τον παραπάνω προγραμματισμό για το 2010 δεν πέτυχαν τίποτα καλό για τον Αλιμο, και εάν χρησιμοποιήσουν το "για οικονομία στα έξοδα ζητήσαμε λίγες θέσεις", να κάνουν "τέτοιες οικονομίες" στο σπίτι τους, εδώ οι ανάγκες είναι μεγάλες και τα χρήματα σκορπιούνται όπου δεν είναι νόμιμο, δεν τους επιτρέπουμε!!!
Έπειτα εξοντώνουν το λιγοστό, έως καθόλου, τακτικό προσωπικό που υπάρχει στα ΝΠΔΔ, και ταυτόχρονα στερούν σε Δημότες θέσεις εργασίας. Και μη μας πείτε έχετε προσλάβει μόνιμους, γιατί για τα ΝΠΔΔ δεν έχετε!!!

Εδώ υπάρχουν ευθύνες για "κακοδιαχείριση" και θα μας βρίσκουν συνέχεια μπροστά τους.

Ανώνυμος είπε...

Απο το ΑΣΕΠ (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ) εγκύκλιος 9/03/2010 προς όλους τους φορείς:


......."ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΚΑΘΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ καθως ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΘΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ Α Υ Θ Η Μ Ε Ρ Ο Ν στο ΑΣΕΠ από τους φορείς και αυθυμερόν θα περνιούνται στους πίνακες ενημέρωσης του ΑΣΕΠ προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να ενημερώνονται έγκαιρα για τις προκηρύξεις φορέων και τα αποτελέσματα (σημαντικό για το 10ημερο ενστάσεων)".......

Συγχαρητήρια στο ΑΣΕΠ. Πολύ σημαντικό βήμα!
Θα γνωρίζουμε προθεσμίες να κινηθούμε, χωρίς να μας παραμυθιάζουν και να μας ταλαιπωρούν!

Μάριος είπε...

Για να δούμε τώρα πόσες Παρασκευές έχει ο μήνας??
Γιατί όταν ο ενδιαφερόμενος ενημερώνεται ηλεκτρονικά πάυει να θεωρείται η Παρασκευή ως η "καλύτερη" μέρα της εβδομάδας...μα φυσικά γιατί είναι η τελευταία μέρα πριν το ΣΚ.

Τι άλλο φανταστήκατε πονηρά μυαλα??

Ανώνυμος είπε...

ολοι αυτοι οι εργαζομενοι που δουλευουν χρονια στο δημο αλιμου απληρωτοι τι να πουν και ποιος να τους πιστεψει οτι εχουν να πληρωθουν 6 μηνες?ειδικοτερα αυτοι που δουλευουν στους παιδικους σταθμους?γνωριζω ατομα που δουλευουν με παραταση συμβασης εδω και 3μηνες χωρις να εχουν ενα χαρτι στα χερια τους οτι δουλευουν και οταν ρωτανε τη διοικηση κανεις δε ξερει τι γινεται.Περιμενουν ακομη την εγκριση της παρατασης απο τον ασεπ και αν την παρουν βεβαια...και αυτοι οι ανθρωποι δεν ειναι κατοχυρωμενοι απο πουθενα αλλα οι απαιτησεις ειναι απαιτησεις απο ολους.ας αφησουν τις παρελασεις και τις πολλες φαμφαρες στον πεμπτο αλιμου και ας κοιταξουν να παρουν κανα παιχνιδι στα παιδακια που τα χουν απο τον καιρο του νωε..........

Ανώνυμος είπε...

δεν μασάνε με τίποτα σου λέω και τον Απρίλιο στις οκτάμηνες συμβάσεις προσπαθούν με πάση θυσία να βάζουν τους δικούς τους με παραπλάνηση και όχι με τον υπάρχον νομο ΑΣΕΠ και δίνοντας ελλειπης πληροφορίες για τον διαγωνισμό και χωρίς να ενημερώνουν τον κόσμο ότι υπάρχει και πρόβλημα πρόσληψης μετά το 24μηνο όπως και σε ΟΛΟΥΣ τους δήμους της Ελλάδας.

Ανώνυμος είπε...

βγηκανε τα αποτελεσματα για τους εργατες καθαριοτητας τρεξτε να προλαβετε τισ ενστασεις υπαρχουν πολλα παραπονα για ατασθαλιες για ατομα με πολλα οκταμηνα και μαλλον πολλα ονοματα που θα διορισθουν κατευθειαν στα γραφεια

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΑΣΕΠ ΔΕΝ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΩΝ 55 ΕΡΓΑΤΩΝ.
ΤΙ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΛΕΕΙ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΟΥ ΑΣΕΠ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ;

ΚΩΣΤΑΣ είπε...

παρακαλώ οπως αναρτήσετε για να ενημερωθεί ο κόσμος για προσλήψεις

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ 30/04/2010 ΚΑΙ ΓΙΑ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΤΑ ΕΛΤΑ ΘΑ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ ΟΚΤΑΜΗΝΑ ΜΕ ΑΣΕΠ ΓΙΑ:

500 ΘΕΣΕΙΣ ΔΕ ΔΙΑΝΟΜΕΩΝ
250 ΘΕΣΕΙΣ ΔΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ
11 ΘΕΣΕΙΣ ΥΕ ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΩΝ
Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΕΩΣ 420 ΜΟΡΙΑ (5 ΧΡΟΝΙΑ)

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΛΤΑ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΑΘΗΝΑΣ

ΜΑΚΗΣ είπε...

ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΘΟΥΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ 18ΜΗΝΩΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ (ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΡΟΠΟ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ)ΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ!!!

ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΧΘΕΣ ΚΑΛΕΣΑΝ 5 ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΤΙΣ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΑΝ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 6:30 ΕΩΣ ΤΙΣ 1 ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΟΤΣΙΑ ΣΕΡΝΟΝΤΑς ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΡΟΤΣΑ ΚΛΕΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΙΣ ΓΥΡΝΑΓΑΝ 45' ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΕΦΤΟΝΤΑς ΣΕ ΟΛΕς ΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ, ΣΧΟΛΑΣΑΝ.
ΣΤΗΝ ΚΑΡΟΤΣΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΙΑΣΤΟΥΝ.
ΚΑΠΟΙΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ "ΚΥΡΙΟΙ" ΑΥΤΟ ΉΘΕΛΑΝ.
ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΓΥΜΝΑΣΙΑ, ΝΑ ΤΙΣ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΖΩΑ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΡΦΑΝΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΚΕΣ.
Η ΟΡΓΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

paidia paw epal kai thepw na vgw na paw na graftw oaed den kserw ti na kanw help

Ανώνυμος είπε...

Οι απορίες μου είναι δύο.
1. Πως και κανείς από όλους τους σχολιάζοντες, δεν βρέθηκε να πει καλή κουβέντα για τη Διοίκηση, τάχα αυτό είναι τυχαίο? Δηλαδή στον Άλιμο κατοικούν μόνον άνεργοι που αδικήθηκαν στις προσλήψεις του Δήμου? Λέμε τώρα, γιατί η εικόνα των σπιτιών και των πολυκατοικιών άλλο μου δείχνει.
2. Εγώ και δυο γνωστοί μου που ψηφίσαμε ότι η Διοίκηση Ορφανού δεν θ΄αλλάξει, γιατί το Blog δεν καταχώρισε τις ψήφους μας?
Υπάρχει απάντηση?

ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΜΟΥ στην φόρα είπε...

Αγαπητέ φίλε,
το site που φιλοξενεί την δημοσκόπηση που υπονοείς ότι δεν είναι έγκυρη είναι το www.com2.gr που δεν έχει καμία σχέση με τον Άλιμο και φιλοξενεί πλήθος δημοσκοπήσεων. Μάλλον κάτι λάθος κατάλαβες ή προσπάθησες εσύ και ο γνωστός σου να ψηφίσετε πολλές φορές από τον ίδιο υπολογιστή.

Όσο αφορά το πρώτο σχόλιο, να αντιστρέψουμε το ερώτημα, αυτοί που έχουν να πουν καλά λόγια για την υφιστάμενη διοίκηση είναι όσοι μένουν σε βίλες και έχουν υψηλά εισοδήματα ; Ακόμα και εσύ που παραπονιέσαι φίλε, δεν άφησες κάποιο καλό σχόλιο για την υφιστάμενη διοίκηση.

ΚΩΣΤΑΣ είπε...

για τον ανώνυμο που μιλάει για τα σπίτια και τις πολυκατοικίες έχω να πω:
- ναι έχουμε σπίτια και τα χτίσαμε δουλεύοντας χρόνια με αξιοπρέπεια, πολύ κόπο, και χωρίς να κλέψουμε και να βλάψουμε κανέναν.
Εμείς δεν είμαστε εισοδηματίες και αργόσχολοι σαν μερικούς-μερικούς. Ούτε πάμε για την μεγάλη "μπάζα". Δουλειά ζητήσαμε και μας ρίξανε στην ανεργία.
Όταν κ. Ορφανέ σε ψηφίσαμε σε βοηθήσαμε να δοξαστείς, να κάνεις το κομμάτι σου σαν Δήμαρχος!!!! Εσύ όμως μας έβλαψες και ξέρεις πολύ καλά ποιοί είμαστε και τί μας έκανες. ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΓΕΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΓΑΜΕ ΚΑΙ ΦΕΡΘΗΚΕΣ ΜΕ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΛΗΣΤΙΑ!!!
ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΛΟΓΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥ ΜΕ!!!!

ΔΗΜΟΤΗΣ είπε...

ΥΠΟΠΤΕΥΟΜΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΔΙΠΛΟΘΕΣΙΤΗΣ (ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ) ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ!!!!
ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΒΟΥΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

απαντώ στον ΑΝΩΝΥΜΟ με τα 2 ερωτήματα:

1. Τιποτα δεν είναι ΤΥΧΑΙΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ!
Όχι δεν έχουμε τίποτα καλό να πουμε για αυτη την διοίκηση γιατί θεωρούμε οτι δεν έκανε τίποτα καλό!
Συγνώμη που μενουμε σε σπίτια και δεν μένουμε σε "τσαντήρια"....
2. Αστε τις δημοσκοπήσεις, όπου και να βγεις έξω στον ΑΛΙΜΟ μόνο κουβέντες απογοήτευσης θα ακούσεις για την διοίκηση αυτή. Τα κάνατε πολλά, άντε τώρα, ζητάτε και τα ρέστα;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΟΚΤΑΜΗΝΩΝ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ ΑΘΗΝΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑ ΣΤΗΝ ΔΕΗ Α.Ε. ΕΩΣ ΤΙΣ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ.
ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ SITE dei.gr στις ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ

ΚΩΣΤΑΣ είπε...

ΚΥΚΛΟΦΟΡΩΝΤΑΣ ΕΞΩ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΩΣ ΕΡΓΑΣΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ.
ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΕΞΗΣ:
"ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΜΕ 55 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ 10 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ - ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ"
ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΟΛΛΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ.
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΝΑ ΤΟ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ - ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ!!!!

Ανώνυμος είπε...

σασ στελνω το παρακατω να το αναρτησετε σε πρώτη σελίδα

"3 καθαριστριεσ ΥΕ και 1 Διοικητικο Υπάλληλο με συμβάσεις 11 μηνών (με ΙΚΑ όχι ΤΕΒΕ) θα προσλάβουν σε λίγο οι ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Με το πρόβλημα της πορνείας τι θα γίνει επιτέλους ?

ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Το στέλνω να το αναρτήσετε στην κεντρικη σελίδα
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ 20 ΕΡΓΑΤΕΣ (ΥΕ) ΤΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΙΜΟΥ. ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 8 ΜΗΝΩΝ. ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ"

Δημοσίευση σχολίου