Σελίδες

Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Συζήτηση και λήψη απόφασης για τον καθορισμό κλίμακας μηνιαίας καταβολής τροφείων στο Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί Αλίμου»

Τη Δευτέρα 16 Μαϊου 2011 θα ληφθεί κατόπιν συζήτησης ο καθορισμός της μηνιαίας κλίμακας καταβολής των τροφείων στο ενιαίο νομικό πρόσωπο «Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί Αλίμου».
Αυτό το πρόσωπο προέκυψε μετά από συγχώνευση όλων των παιδικών σταθμών του δήμου Αλίμου.

Επειδή αυτή η απόφαση επηρεάζει κατά πολύ τις ζωές πολλών οικογενειαρχών του δήμου μας καλό θα είναι να παραστούμε στη συνεδρίαση. Το ποσό που θα πληρώνει η κάθε οικογένεια για κάθε παιδί σε τέτοιες περιόδους και με τέτοια οικονομικά προβλήματα είναι μείζονος σημασίας!!

Ευχόμαστε οι αποφάσεις που θα παρθούν να ανταποκρίνονται στην παρούσα οικονομική κατάσταση των δημοτών. Γνωρίζουμε ότι υπάρχει οικονομική στενότητα στον Δήμο μας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να την πληρώσει πάλι η οικογένεια. Ας είναι τα τροφεία τα χαμηλότερα όλων των σταθμών (φετινά) ή και ακόμα πιό κάτω. Ας μην γίνει η συνένωση των παιδικών σταθμών "ευκαιρία" για την αύξηση των τροφείων σε υψηλότερα ποσά!

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.alimosnews.gr/?p=5465
Τελικά υπάρχουν μειώσεις, ειδικά στα πολύ χαμηλά εισοδήματα. Νομίζω ότι θα ενδιαφέρει τους αναγνώστες σας και αρκετοί εξ’ αυτών να μην ανήκουν στα πολύ υψηλά εισοδήματα αλλά στα πιο λαϊκά που τους αφορούν οι μειώσεις.

Δημοσίευση σχολίου