Σελίδες

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Υποψήφιοι Δήμαρχοι για τις δημοτικές εκλογές 2010 και τα ιστολόγια που τους εκπροσωπούν.



ΘΑΝΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ





 ΝΙΚΟΣ ΤΣΑΜΠΑΡΛΗΣ 






ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΟΥΡΙΔΑΣ






  
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΛΑΥΔΙΑΝΟΣ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΛΑΙΚΟΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΑΛΙΜΟΥ https://docs.google.com/fileview?id=0B2xJQi-WV_lpNDg1ODUxMmItNmRkOC00OWIzLThlNWUtY2RkMGRiMmNkNWM4&hl=el

Ανώνυμος είπε...

οι υποψηφιοι τησ λαικησ συσπειρωσησ αλιμου στο παρακατω βιντεο http://www.youtube.com/watch?v=X59u2Qf1GRg

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΑ ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ .Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΕΧΕΙ ΡΕΥΜΑ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΑΡΑΚΟΥΛΟ. ΔΙΣΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΝΩ ΚΑΤΩ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΧΩΡΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ.ΤΟΣΟΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ.ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΕΝΑΝ ΕΙΚΟΣΑΠΕΝΤΑΧΡΟΝΟ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΔΑΓΚΩΤΟ.ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΙΜΟ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ.ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΠΟΥ ΣΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΦΕΥΓΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΦΗΒΙΕΣ.ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΟΧΗ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΧΩΡΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ. ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΕΝΙΕΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ,ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ.ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΞΕΡΩ ΠΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΛΕΥΚΟ ΚΑΙ ΑΚΥΡΟ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΤΕ.ΟΙ ΚΟΛΛΥΜΕΝΟΙ ΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥΤΖΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

μπραβο Δημητρη μπραβο σε ολους του ανω κατω μπραβο σε οσους ψηφισαν.η ψηφο σας εχει βαρυτητα. το καλαμακι τελικα ελπιζει πιστευει και ακουμπα στη νεολαια. δημητρη να τα κανετε ολα μα ολα ανω κατω.τοτε μονο θα ισιωσει ο ΑΛΙΜΟΣ. καλη επιτυχια στο νεο σας ξεκινημα.

Ανώνυμος είπε...

λυπαμαι που άνθρωποι που έβλαψε η διοίκηση του Ορφανού τον συγχωρησαν τόσο εύκολα και του έδωσαν την ψάφο τους. ειμαι σίγουρος οτι η αλλαζονεία όλων τους θα ξεχιλίσει για άλλη μια τετραετία και θα την πληρώσουμε και πάλι εμείς οι δημότες!!!!

άλλοι δεν ηξεραν
άλλοι δεν ήθελαν να θυμούνται
άλλοι δεν ασχολούνται κάν με τα δημοτικά

μείς όμως θα αντισταθούμε!!!!! και είμαστε καμπόσοι....

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ άνω κάτω? Ας μην είμαστε υπερβολικοί. Τα κακώς κείμενα, που είναι πολλά, ναι. Όχι και όλα όμως. Δεν είμαστε ταύροι σε υαλοπωλείο! Καλό είναι να μη χάνουμε την αίσθηση του μέτρου. Αν θέλουμε να είμαστε πραγματικά δημιουργικοί και ωφέλιμοι.

Δημοσίευση σχολίου