Σελίδες

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Ανησυχίες συμβασιούχων ...

Φίλοι συμβασιούχοι νυν και πρώην σας ακούμε...Το παρακάτω είναι ένα απόσπασμα το οποίο στάλθηκε σε εμάς με την μορφή σχολίου.Το επιλέγουμε ως θέμα για να σας ακούσουμε...

ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ

"Αρχίσανε οι υποσχέσεις σε νυν συμβασιούχους και πρώην συμβασιούχους, τα γνωστά ξανά, και ξαναπαίζουν με τον πόνο μας, με την ανασφάλεια που μας δημιουργεί η ανεργία και με την ανάγκη μας να επιβιώσουμε όπως - όπως . Σαν πρώην συμβασιούχος τα ξέρω και εγώ από πρώτο χέρι καλά.
Προσκλήσεις σε γιορτές , συνεστιάσεις σε (φιλικές) συγκεντρώσεις και λόγια, πολλά λόγια του στυλ, εσύ είσαι φίλος , εσύ είσαι καλός, εσύ δουλεύεις , εσένα σε χρειαζόμαστε στον δήμο κλπ . Με ένα τρόπο πολύ προσωπικό που στοχεύει στο να κολακέψει και να τονώσει το ΕΓΩ μας και να μην κοιτάμε τους άλλους αλλά μόνο τον εαυτό μας. Πραγματικά είναι λυπηρό και από μια άλλη άποψη είναι αστείο αλλά και γελοίο μαζί. Κάθομαι και τα σκέφτομαι όλα αυτά και πρώτα λυπάμαι τον εαυτό μου που τους πίστευα μέχρι τώρα και μετά λυπάμαι όσους συνεχίζουν να τους πιστεύουν (γιατί ίσως μερικοί από εμάς θεωρούμε ότι είμαστε ξεχωριστοί) και τσιμπάμε από το τυρί που μας βάζουνε στη φάκα, στη φάκα που μόνο σκοπό έχει να αρπάξει την ψήφο μας , για να ξαναπάρουν την εξουσία και μετά ξανά πάλι τα ίδια και χειρότερα και θα σας εξηγήσω το γιατί......"

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ (πρωτο μερος)


Αρχίσανε οι υποσχέσεις σε νυν συμβασιούχους και πρώην συμβασιούχους, τα γνωστά ξανά, και ξαναπαίζουν με τον πόνο μας, με την ανασφάλεια που μας δημιουργεί η ανεργία και με την ανάγκη μας να επιβιώσουμε όπως - όπως . Σαν πρώην συμβασιούχος τα ξέρω και εγώ από πρώτο χέρι καλά.
Προσκλήσεις σε γιορτές , συνεστιάσεις σε (φιλικές) συγκεντρώσεις και λόγια, πολλά λόγια του στυλ, εσύ είσαι φίλος , εσύ είσαι καλός, εσύ δουλεύεις , εσένα σε χρειαζόμαστε στον δήμο κλπ . Με ένα τρόπο πολύ προσωπικό που στοχεύει στο να κολακέψει και να τονώσει το ΕΓΩ μας και να μην κοιτάμε τους άλλους αλλά μόνο τον εαυτό μας. Πραγματικά είναι λυπηρό και από μια άλλη άποψη είναι αστείο αλλά και γελοίο μαζί. Κάθομαι και τα σκέφτομαι όλα αυτά και πρώτα λυπάμαι τον εαυτό μου που τους πίστευα μέχρι τώρα και μετά λυπάμαι όσους συνεχίζουν να τους πιστεύουν (γιατί ίσως μερικοί από εμάς θεωρούμε ότι είμαστε ξεχωριστοί) και τσιμπάμε από το τυρί που μας βάζουνε στη φάκα, στη φάκα που μόνο σκοπό έχει να αρπάξει την ψήφο μας , για να ξαναπάρουν την εξουσία και μετά ξανά πάλι τα ίδια και χειρότερα και θα σας εξηγήσω το γιατί.
Τα πράγματα είναι πολύ απλά, πρώτα από όλα με την νέα εφαρμογή του τόσο διαφημιζόμενου Καλλικράτη όχι μόνο προσλήψεις δεν θα δούμε (αφού αυτό επιβάλλει η τρόικα και το μνημόνιο) ,αλλά έρχονται μετατάξεις, και απολύσεις σε συμβάσεις αορίστου και ακόμα και σε μόνιμους που καταργούνται οι οργανικές τους θέσεις ( το νομοσχέδιο ήδη είναι έτοιμο και περιμένει την εφαρμογή του αμέσως μετά τα αποτελέσματα των εκλογών).
Με τον Καλλικράτη οι δήμοι αρχίζουν σιγά- σιγά να χάνουν το όποιο κοινωνικό προφίλ είχαν μέχρι τώρα (όσο μηδαμινό κι αν ήταν) και να γίνονται σαν μεγάλες και απρόσωπες ανώνυμες εταιρίες που δεν τους ενδιαφέρει ο άνθρωπος αλλά μόνο τα κέρδη, εκτός λοιπόν ότι θα υποχρεωθούν από την σημερινή μας κυβέρνηση σε νέες αυξήσεις δημοτικών τελών και αναζήτηση νέων δημοτικών φόρων, θα εξαναγκαστούν (με ένα νέο τύπο μνημονίου τοπικού χαρακτήρα αυτή τη φορά) , να ιδιωτικοποιούνται με μια κάλυψη τύπου χορηγιών από ιδιωτικές επιχειρήσεις, που φυσικά και αυτές θα επιδιώξουν τα κέρδη τους , και που μας οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε πλήρη οικονομική εξάρτηση από ιδιωτικά κεφαλαία σε καίριους τομείς, της τοπικής κοινωνίας, όπως υγεία, παιδεία , πολιτισμό, καθαριότητα, κλπ . Τώρα αν με ρωτήσετε αν θα υπάρχει και ποιο θα είναι το κοινωνικό προφίλ και οι κοινωνικές παροχές μιας τέτοιας τοπικής κοινωνίας, μιας κοινωνίας που βάζει πρώτα τα κέρδη και μετά τον άνθρωπο αυτό θα ήταν καλύτερο να το ρωτήσετε στις παρατάξεις του κ. Ορφανού και του κ. Τσαμπαρλη σε κάποια από τις συγκεντρώσεις τους.(δεν έχει σημασία σε ποιον από τους δυο, αφού και οι δυο τις ίδιες απόψεις εκφράζουν για τον Καλλικράτη) Αυτά λοιπόν όσο αφορά την ρεαλιστική πλευρά και το τι μας περιμένει με τον Καλλικράτη ,αμέσως μετά τις εκλογές. Αλλά επειδή καταλαβαίνω ότι μέχρι στιγμής και αυτά τα αντιλαμβάνεστε μόνο σαν λόγια ( αφού δεν έχουν εφαρμοστεί ακόμα) , θα σας περιγράψω και την άλλη μεριά την πιο αισιόδοξη αλλά και περισσότερο ουτοπική.

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ (δευτερο μερος)
Έστω λοιπόν ότι δεν θα γίνει έτσι, και ότι θα είναι όπως ήταν μέχρι τώρα, και επαναλαμβάνω, έστω -πάντα υποθετικά - ότι λένε αλήθεια και ότι μπορούν να κάνουν προσλήψεις, αλήθεια ξέρετε πόσοι είναι οι συμβασιούχοι που περιμένουν κάτι τέτοιο στον δήμο μας ; Τουλάχιστον 600 με 700 αιτήσεις, και κάθε χρόνο μέχρι τώρα έπαιρναν συνολικά 60 με 70 (και πίσω από τις περισσότερες αιτήσεις υπάρχει και μια οικογένεια) και με την ανεργία που υπάρχει και πολλαπλάσιες κάθε νέα χρονιά .Και σε όλους λένε τα ίδια ακριβώς ,εσύ είσαι καλός , εσύ δουλεύεις , εσένα σε χρειαζόμαστε, δούλεψε και λίγο καιρό ( εθελοντικά ) και μετά θα σε βολέψουμε (λες και μιλάνε για την ιδιωτική τους επιχείρηση). Χωρίς καν να σκεφτούν την ψυχολογική μας κατάσταση και την ανάγκη μας να επιβιώσουμε. ( η μάλλον αυτό είναι που εκμεταλλεύονται ;)
Πόσους από εμάς πιστεύετε ότι θα εξυπηρετήσουν; Γιατί όλους είναι αδύνατον, και μετά ; Ξανά πάλι τα ίδια να βγαίνουμε και να διαμαρτυρόμαστε ότι μας λένε ψέματα ότι μας αδικούν ότι παίρνουν άτομα σε άλλες θέσεις και τα βάζουν στα γραφεία, ότι αυτός δεν είχε μόρια πως ξαναμπήκε , ότι άλλος μπαίνει συνεχόμενα οκτάμηνα κλπ .
Ο καθένας από εμάς σκέφτεται ότι ΕΓΩ έχω τον γνωστό και θα με βοηθήσει, σκέφτεται ότι ΕΓΩ είμαι ξεχωριστός και με έχουν συμπαθήσει ,ΕΓΩ είμαι φίλος, ΕΓΩ είμαι συγγενής και διάφορα τέτοια . ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΛΑΘΟΣ, γιατί αν αναλογιστούμε βαθύτερα θα δούμε ότι ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΝΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ και να είστε σίγουροι ότι δεν το κάνουν καθόλου καλοπροαίρετα αλλά σκόπιμα και προμελετημένα αφού ξέρουν ότι είμαστε πολλοί και θέλουν να το εκμεταλλευτούν για να κλέψουν την ψήφο μας .
Το μεγαλύτερο λάθος από εμάς, και το μεγαλύτερο και απεχθέστερο έγκλημα από αυτούς που παίζουν με τις ανάγκες της επιβίωσης μας.
Είμαστε σαν το πεινασμένο κοπάδι από πρόβατα που βλέπει ένα πρόβατο να τρώει και τρέχουμε όλοι μαζί να φάμε και εμείς χωρίς να καταλαβαίνουμε ότι είναι το δόλωμα για να μας μαζέψουν και να μας ετοιμάσουν για την μεγάλη σφαγή που έρχεται.( και με την συγκατάθεση μας αν τους ξαναψηφίσουμε)
Αλήθεια τι το ποιο αποτρόπαιο , χυδαίο και εγκληματικό από το να δίνεις ψεύτικες ελπίδες σε άνεργους και σε ανθρώπους που πασχίζουν να επιβιώσουν. Και ο μόνος λόγος που το κάνουν αυτό είναι για να ικανοποιήσουν τις όποιες φιλοδοξίες τους, για εξουσία, για δικά τους οικονομικά οφέλη, και για οποιοδήποτε προσωπικό τους συμφέρον.
Πρέπει όλοι μας να καταλάβουμε ότι Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ , αναφαίρετο ανθρώπινο δικαίωμα και κανείς δεν πρέπει να παίζει με τα συναισθήματα και την αξιοπρέπεια μας.
ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΜΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ .
Πρέπει όλοι μας να καταλάβουμε ότι άμα δεν διεκδικήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ αυτά που μας ανήκουν κανείς δεν πρόκειται να μας τα χαρίσει. Ο μόνος τρόπος να αντιμετωπίσουμε όλη αυτήν την κατάσταση είναι να τους δείξουμε ότι τους έχουμε καταλάβει, και άμα το ΕΓΩ μας το ενώσουμε μαζί με τα ΕΓΩ των άλλων και γίνουμε ΕΜΕΙΣ όλοι μαζί, τότε και μόνο τότε έχουμε όλη την δύναμη να ΔΙΟΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ όποιον θέλουμε και να εξασφαλίζουμε θέσεις εργασίας ΕΜΕΙΣ για όλους ΕΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ (τριτο μερος)
Αυτές οι εκλογές είναι η μεγαλύτερη μας ευκαιρία να τους δείξουμε ότι στον Άλιμο δεν ζούνε μόνο εφοπλιστές και μεγαλοβιομήχανοι με βίλες και κότερα, αλλά ζούμε και εμείς οι απλοί δημότες, οι εργαζόμενοι γονείς, οι μικροεπιχειρηματίες, οι μικροβιοτέχνες, οι εργάτες , οι πρώην και νυν συμβασιούχοι , οι άνεργοι , που σκεφτόμαστε κάθε ώρα και στιγμή τα καθημερινά μας, και το πώς θα βρούμε τρόπους να επιβιώσουμε, και το σπουδαιότερο το τι μέλλον θα παραδώσουμε στα παιδιά μας, αφού τους έχουν κλέψει ακόμα και τα όνειρα για ένα καλύτερο μέλλον. Και όλοι εμείς ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ μόνο που πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε και να τους το δείξουμε με μια μαζική ψήφο διαμαρτυρίας σε ότι φοβούνται περισσότερο, και στο να αρνηθούμε να δώσουμε ξανά την εξουσία στους γνωστούς ενόχους σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ Τους δώσαμε άπειρες ευκαιρίες μέχρι τώρα, και το αποτέλεσμα το βιώνουμε όλοι μας. Αυτό που πραγματικά χρειαζόμαστε είναι μια διοίκηση που θα είναι αληθινά μαζί με όλους εμάς έτοιμη να αγωνιστεί ,να σταθεί δίπλα μας , να διεκδικήσει αυτά που μας ανήκουν, και να αντισταθεί αν χρειαστεί σε οποιονδήποτε και οτιδήποτε αποσκοπεί στην υποβάθμιση και στη εξαθλίωση μας .
Αυτό που πραγματικά χρειαζόμαστε είναι να υποβαθμίσουμε το ΕΓΩ που κρύβουμε όλοι μέσα μας και που επάνω σ αυτό βασίζονται και μας εκμεταλλεύονται και να βάλουμε στη σκέψη μας το ΕΜΕΙΣ και ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ , να σκεφτούμε και όλους τους άλλους, με τις ίδιες ανάγκες, γιατί τότε θα σκεφτούν και οι άλλοι εμάς. Όσο δύσκολο και αν ακούγεται αυτό, μπορεί να γίνει το ίδιο εύκολο αν αυτή την φορά ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΜΕ με την ψήφο μας , και τους στείλουμε μια μαζική ψήφο διαμαρτυρίας, στη μόνη αληθινή δύναμη που τους τρομάζει, στην δική μας συσπειρωμένη λαϊκή δύναμη , στην Λαϊκή Συσπείρωση που υποστηρίζεται από το ΚΚΕ Ο αρχαίος Σοφοκλής είχε πει κάποτε ότι < αν δεν συμμετέχεις εσύ στα κοινά θα βρεθεί κάποιος άλλος χειρότερος από εσένα να το κάνει >.
Και όπως όλοι βλέπουμε αυτό και γίνεται, αφού μέχρι τώρα οι περισσότεροι από εμάς, δεν δίναμε την σημασία που έπρεπε στις δημοτικές εκλογές ,και στις νομαρχιακές (περιφερειακές τώρα). Και όλα αυτά τα χρόνια ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μας έφτασαν στην σημερινή μας κατάντια , και τους βλέπουμε να ρίχνει ο ένας τις ευθύνες στον άλλο και να προσπαθούν να δημιουργήσουν αισθήματα ενοχής και σε εμάς, που το μόνο μας λάθος ήταν η εμπιστοσύνη που τους δείξαμε . Έφτασε η στιγμή λοιπόν να συμμετέχουμε ενεργά, έφτασε η στιγμή που μπορούμε και πρέπει να συσπειρωθούμε για να τους δείξουμε την δύναμη μας, να τους δείξουμε την αγανάκτηση μας, και ότι δεν πρέπει να υποτιμάνε την νοημοσύνη και την αξιοπρέπεια μας. Όχι στη αποχή λοιπόν αφού και η αποχή τους βολεύει αλλά ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, με μια μαζική ψήφο διαμαρτυρίας για να τους κάνουμε να νοιώσουν ένα ελάχιστο από αυτό που νοιώθουμε όλα αυτά τα χρόνια, από το αποτέλεσμα της εξουσίας τους.
Anonymos2010gr

ΚΩΣΤΑΣ είπε...

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ Κ. ΟΡΦΑΝΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΒΡΙΣΕ ΧΥΔΑΙΑ, ΦΙΛΗ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.
Πού ακούστηκε οι δημοτικοί σύμβουλοι που θα έπρεπε να σέβονται πρώτοι από όλους τους δημότες να δημιουργούν τέτοια επεισόδια και μάλιστα μέσα στους χώρους του Δημαρχείου!!!
Λυπούμαστε πολύ για τέτοιου είδους τραμπουκισμούς που αποδεικνύουν οτι πολλοί θα έπρεπε να μην πατάν ούτε στο σκαλί του Δημαρχείου.

Ανώνυμος είπε...

αΛΉΘΕΙΑ?τι πράγματα είναι αυτα? τι έγινε βρε παιδια?μας την πέσανε?

Ανώνυμος είπε...

δεν φτανει τοσα χρονια που εχουν ρημαξει και καταχρεωσει τον δημο δεν φτανει που εκμεταλλευονται την αναγκη μασ να δουμεψουμε εστω και σαν συμβασιουχοι με ανταλλαγμα την ψηφο μασ τωρα αρχισανε να μασ βριζουνε και φανερα. αλλα οι εκλογεσ ειναι πολυ κοντα και εχουν αρχισει και ξαναρχονται πασοκοι,λαος, και νεοδημοκρατεσ ιδιεσ οικογενειεσ ειναι και εχουν ανακατεμμενουσ υποψηφιουσ που ενδιαφερονται δηθεν για το καλο μας. σεβομαι την αποφαση του καθενοσ να ψηφισει οτι και οποιον θελει, αλλα αηδιαζω ομωσ με αυτουσ που ολο γκρινιαζουν και μετα πανε και ξαναψηφιζουν τουσ ιδιουσ.Το δικαιωμα το παιρνουν απο εμασ που τουσ φερνουμε στην εξουσια με την ψηφο μασ. σε λιγο καιρο οχι μονο θα μασ βριζουν αλλα θα μασ ριχνουν και καμμια σφαλιαρα. Γι αυτο αυτη την φορα μαυρο στουσ μαυρογιαλουρουσ

ANTONIS είπε...

AN O DHMARXOS GNORIZEI TI EGINE KAI DEN STELNEI SPITI TOY AYTON TON DHM. SYMVOYLO TOTE NA TON KATAPSIFISOYN OLOI OI SYMVASIOYXOI TOY ALIMOY KANEIS TOYS NA MHN TON STIRIXEI - NTROPH KAI AISXOS THA MATHOYME POIOS EINAI O KYRIOS KAI THA TOY TA VGALOYME STH FORA!!!!

ΚΥΝΗΓΟΣ Α. είπε...

Εγώ πάντως παλιός συμβασιούχος δεν έχω να πιστέψω σε καμία υπόσχεση. Και αυτό γιατί δεν περνάει πια από το ΄χέρι κανενός από αυτούς.
Καταλάβετε οτι όλες οι προσλήψεις πια γίνονται μέσω ΑΣΕΠ!!! Και αν ξέρεις να το πλαεύεις το δίκιο σου θα έχεις σίγουρα δουλειά και με την αξία σου.
Τι πιστεύετε τότε σε παχιά λόγια και ελπίζετε σε αυτούς? ΔΙΑΒΑΣΤΕ, ενημερωθειτε για τους διαγωνισμούς με σειρά προτεραιότητας μπαίνοντας στο Αsep.gr πάρτε τηλέφωνο να λύσετε απορίες σας, ρωτείστε παλιότερους συμβασιούχους, ρωτείστε για τα δικαιώματά σας αν πάνε να σας αδικήσουνε... και είμαι σίγουρος οτι όλα θα είναι στο ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΧΕΡΙ ΜΕΤΑ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Φιλε ΚΥΝΗΓΕ εχεις δικιο και εγω σαν και εσενα ακριβως σκεφτομουν και το πολεμουσα μεσω ασεπ ,αλλα με τον καινουργιο χρονο αλλαζουν ολα προσληψεις και ασεπ στον δημο ισχυαν μεχρι τωρα αλλα αμεσως μετα τις εκλογες με τον καινουργιο χρονο αρχιζει αμεσα η εφαρμογη του καλλικρατη ( το νομοσχεδιο ειναι απο καιρο ετοιμο) και αμα ενημερωθεις για καλλικρατη θε δεις και μονος σου οτι οχι μονο προσληψεις δεν προκειται να ξαναερθουν σε συμβασιουχους αλλα θα τους επιβληθει να κανουν και μειωση προσωπικου που σημαινει πρωτα απολυσεις σε συμβασιουχους αοριστου και μετα ακομα και σε μονιμους με την καταργηση οργανικων θεσεων και Ορφανος και Τσαμπαρλης δεν λενε τιποτα γι αυτο αφου εχουν ψηφισει σε δημοτικο συμβουλιο οτι οι παραταξεις τους τον αποδεχονται.Με τον Καλλικρατη ο δημος παει λιγο - λιγο για πληρη ιδιωτικοποιηση που σημαινει συνεργασια με εργολαβους και (χορηγους).Διαβασε το παραπανω σχολιο ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ (πρωτο μερος) η αμα θελεις να ενημερωθεις ρωτησε τον κ.χρηστο Δουριδα υποψηφιο με την ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ που ειναι ο μονος δημοτικος συμβουλος που ειχε καταψηφισει τον Καλλικρατη και ειναι ετοιμος να αντισταθει στην εφαρμογη του μαζι με ολους εμας.Και συμφωνω μαζι σου οτι πρεπει να παλευουμε και να διεκδικουμε τα δικαιωματα μας και αμα ειμαστε ενωμενοι ολοι μαζι ειναι ευκολοτερο.

Ανώνυμος είπε...

Δ Ν Τ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ για οσους θελουν να ενημερωθουν καντε κλικ στην παρακατω διευθυνση http://analyseto.blogspot.com/2010/05/blog-post_19.html

Ανώνυμος είπε...

Αν γίνονται αυτα προεκλογηκά ,μετεκλογικά τι θα δούμε άραγε.Ας πει κάποιος το όνομα του πρέπει να ξέρουμε, να συγκρίνουμεαι το τσαμπουκά του με το αποτέλεσμα στις αρμοδιότητες του.Ακούγετε οτι είναι ο Δροσόποθλος το λέω με επιφύλαξει.Θα ήθελα να το επιβαιβαιώσει κάποιος απο τους παρευρισκόμενους και γρήγορα να γράψουμε για τα κατορθώματά του στον Αθλητικό Οργανισμό.Προλάβετε μην κάνει το λάθος κανείς και τον ψηφήσει.

Ανώνυμος είπε...

KAI EGO AKOYSA APO YPALLHLOYS OTI HTAN AYTOS. NTROPH TOY!!!!

Ανώνυμος είπε...

GIA TI KATORTHOMATA MILATE, AS MAS TA PEITE, KALO EINAI NA GNORIZOYME....

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΛΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΕΚΕΙ Ο ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΜΑΘΑ Η ΚΟΠΕΛΛΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΒΡΙΣΕ ΗΔΗ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ

Δημοσίευση σχολίου