Σελίδες

Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Ξεκίνησε η κατεδάφιση αυθαιρέτων ή “εικονική” κατεδάφιση αυθαιρέτου;

Στην παραλία του Αλίμου βρέθηκε το πρωί ο πρωθυπουργός όπου, παρουσία του ιδίου και της υπουργού Περιβάλλοντος Τίνας Μπιρμπίλη, ξεκίνησε η κατεδάφιση αυθαίρετων κτισμάτων. Οι παραλίες ανήκουν στον κόσμο, δήλωσε ο Γιώργος Παπανδρέου.

Η κα Μπιρμπίλη από την πλευρά της δήλωσε πως το ΥΠΕΚΑ σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού θα εκπονήσουν ένα πρόγραμμα ήπιας ανάπλασης του παραλιακού μετώπου έτσι ώστε να αποδοθεί άμεσα, στο σύνολό του, στο κοινό.

«Αποδίδονται στους πολίτες της Αθήνας δύο χιλιόμετρα ώστε σε 15 μέρες να πηγαίνουν σε τρεις όμορφες παραλίες, τις οποίες και εγώ τώρα ανακάλυψα γιατί ήταν περιφραγμένες» δήλωσε.

Η διάνοιξη του θαλάσσιου μετώπου θα γίνει σε δύο στάδια: από το πρώην νυκτερινό κέντρο «Φαντασία» μέχρι το «Ακρωτήρι» και από το «Ακρωτήρι» μέχρι τον «Ιππόκαμπο».

Διαβάσαμε και τα σχόλια από το "Ανω-κάτω στο Καλαμάκι" και τα παραθέτουμε ως πολύ εύστοχα :

Γενικό σχόλιο 1: Ο Γ.Α.Π. αφού κατεδάφισε ότι είχε απομείνει όρθιο στην Ελληνική κοινωνία τα έβαλε τώρα με τα μπάζα!!!

Γενικό σχόλιο 2 : Κύριε Πρωθυπουργέ αντί να καλείτε τα κανάλια σε κατεδαφίσεις ήδη ερειπωμένων και εγκαταλελειμμένων κτιρίων (το κτίριο έπαψε να λειτουργεί εδώ και 13 χρόνια) καλέστε τα σε ήδη λειτουργούντα νυκτερινά κέντρα. Στον αγώνα κατά της αυθαιρετούσας (σε όλα τα επίπεδα) Μαφίας της παραλίας σας έχουμε ανάγκη κύριε Πρόεδρε και όχι σε κινήσεις εντυπωσιασμού εκ του ασφαλούς!

Τοπικό σχόλιο: Αλήθεια που ήταν ο Δήμαρχος ; Για δεύτερη φορά ο πρωθυπουργός έρχεται στην περιοχή μας παρακάμπτοντας – αγνοώντας την Τοπική Αυτοδιοίκηση! Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου