Σελίδες

Σάββατο 1 Μαΐου 2010

Απεργία διαρκείας αποφασίζει η ΠΟΕ-ΟΤΑ -Κλειστοί οι Δήμοι.

    Σε τροχιά κινητοποιήσεων βρίσκονται οι εργαζόμενοι στους Δήμους, με πρώτο βήμα την 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση της Δευτέρας 3 Μαΐου, όπου θα πραγματοποιηθεί και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12 το μεσημέρι στη Πλατεία Καραϊσκάκη.
Την ίδια μέρα θα συνεδριάσει το γενικό συμβούλιο της ΠΟΕ- ΟΤΑ, με θέμα συζήτησης την κλιμάκωση των απεργιακών κινητοποιήσεων στις 4 και 5 Μαΐου. Παράλληλα αναμένεται να εξουσιοδοτηθεί η εκτελεστική επιτροπή προκειμένου να αποφασίσει για περαιτέρω κινητοποιήσεις, με πιθανή εξέλιξη την απεργία διαρκείας με την μορφή κυλιόμενων 24ωρων. Oι εργαζόμενοι αντιδρούν στα μέτρα που προβλέπονται από το πρόγραμμα σταθερότητας.
   Το πρωί της Παρασκευής οι εργαζόμενοι στο Δήμο Νέας Ιωνίας Αττικής, μετά από απόφαση του τοπικού σωματείου, άφησαν τις δουλειές τους και κατέβηκαν στο δρόμο, ενώ στη συνέχεια έκαναν γενική συνέλευση, από την οποία εκλέχτηκε απεργιακή επιτροπή, ακολούθησε τοπική διαδήλωση στους δρόμους της περιοχής και ψηφίστηκε πρόταση προς την ΠΟΕ ΟΤΑ για απεργία διαρκείας.

Πηγές: ΝΕΤ, ΝΕΤ 105,8

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δ.Ν.Τ και στους δημους? ενα ενδιαφερον αρθρο που αφορα ολους τους εργαζομενους στους δημους στην παρακατω διευθυνση http://analyseto.blogspot.com/2010/05/blog-post_19.html anonymos2010gr

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ στην παρακατω διευθυνση http://www.gopetition.com/online/36021.html anonymos2010gr

Δημοσίευση σχολίου