Σελίδες

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Προβλήματα με αντιδήμαρχο και δημοτικούς υπαλλήλους.. ?

  Έχουμε λάβει πολλά μηνύματα που αναφέρουν ότι υπάρχει "πρόβλημα" μέσα στους κόλπους του Δημαρχείου και ότι ένας από τους αντιδημάρχους έχει κηρύξει εργασιακό πόλεμο με τη συμπεριφορά του προς τους υπαλλήλους του Δημαρχείου.
Στείλτε μας μηνύματα όσοι γνωρίζετε για να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει..

Δήμαρχε, εάν όντως είναι έτσι τα πράγματα μήπως είναι η ώρα να παρέμβετε πριν τα πράγματα φτάσουν στο απροχώρητο?

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

1. Πήγα να εξυπηρετηθώ στο ΚΕΠ της Θουκυδίδου για εισιτήρια κοινωνικού τουρισμού. Μου είπαν ότι δεν δικαιούμαι, αν και ξέρω ότι δικαιούμαι, όπως κάθε χρόνο. Έτσι πήγα στο ΚΕΠ Π. Φαλήρου και εξυπηρετήθηκα αμέσως.

2. Οι εργάτες καθαριότητας δεν μαζεύουν τα σκουπίδια γύρω από τους κάδους, τα παρατάνε όπως είναι και φεύγουν. Μένω στο Άνω Καλαμάκι και από τις 9 το πρωί βλέπω στο καφενείο κοντά στο σπίτι μου εργάτες του δήμου να πίνουν καφέδες και να κοπροσκυλιάζουν, αντί να δουλεύουν.

3. Η ανηψιά μου χρειάστηκε μια βεβαίωση ότι πληρώνει το δημοτικό τέλος στη ΔΕΗ. Της είπαν ότι θα κάνουν 15 μέρες να τη βγάλουν, ενώ σε όλους τους δήμους βγαίνει αμέσως!!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Όχι πόλεμο, ξύλο και απόλυση τους χρειάζεται. Αρκετά από αυτά τα υποκείμενα πληρώνονται από τα χρήματά μας και μας κοροϊδεύουν. Και υπάρχουν τόσοι άνεργοι νέοι επιστήμονες που παρακαλάνε να δουλέψουν.

Αν κάποιος τους έχει κηρύξει πόλεμο στα αλήθεια, πείτε μας ποιός είναι. Του βγάζω το καπέλο!

Δημοσίευση σχολίου