Σελίδες

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Οι νέοι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Αλίμου

-H Δημοτική Σύμβουλος του επιτυχόντος Συνδυασμού Στυλιανή – Μαρία Βέργου, Αντιδήμαρχο του Δήμου, με διάρκεια θητείας από τη δημοσίευση της παρούσης μέχρι 31/12/2012, προς την οποία μεταβιβάζονται αρμοδιότητες που αφορούν τη Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών.

- Ο Δημοτικός Σύμβουλος του επιτυχόντος Συνδυασμού Ανδρέας Κονδύλης, Αντιδήμαρχος του Δήμου, με διάρκεια θητείας από τη δημοσίευση της παρούσης μέχρι 31/12/2012, προς τον οποίο μεταβιβάζονται αρμοδιότητες που αφορούν τη Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών και τη Δ/νση Κοινωνικής Αντίληψης. 

-Ο Δημοτικός Σύμβουλος του επιτυχόντος Συνδυασμού Ευάγγελος Ευαγγελίου, Αντιδήμαρχος του Δήμου, με διάρκεια θητείας από τη δημοσίευση της παρούσης μέχρι 31/12/2012, προς τον οποίο μεταβιβάζονται οι αρμοδιότητες που αφορούν κύρια τη Δ/νση Περιβάλλοντος.

-Η Δημοτική Σύμβουλος του επιτυχόντος Συνδυασμού Δήμητρα Κλεώπα - Μπίσμπα, Αντιδήμαρχος του Δήμου, με διάρκεια θητείας από τη δημοσίευση της παρούσης μέχρι 31/12/2012, προς την οποία μεταβιβάζονται οι αρμοδιότητες που αφορούν τη Δ/νση Κ.Ε.Π., τη Δ/νση Δημοτικής Αστυνομίας και την εν γένει λειτουργία της πόλης.


Σας ευχόμαστε καλή και δημιουργική χρονιά..

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου