Σελίδες

Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Πρόσληψη 15 εποχικών στον Ε΄ Βρεφονηπιακό Σταθμό Δήμου Αλίμου

  Την πρόσληψη 15 εποχικών υπαλλήλων Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ανακοίνωσε ο Ε΄ Βρεφονηπιακός Σταθμός Δήμου Αλίμου Νομού Αττικής. Τις υπηρεσίες τους για 12 μήνες θα προσφέρουν έξι νηπιοβρεφοκόμοι ΤΕ και εννέα βοηθοί βρεφονηπιοκόμων ΔΕ.
Οσοι επιθυμούν να προσληφθούν στην Υπηρεσία θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1 και να την υποβάλουν είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στη διεύθυνση: Ε΄ Βρεφονηπιακός Σταθμός Δήμου Αλίμου, Θουκυδίδου 73, 174 55 Αλιμος, τηλ. 210-9836.648, αρμόδιες υπάλληλοι Ο. Διαμαντή, Ε. Μπουρλιού και Α. Ναζίρογλου. Επίσης, η αίτηση μπορεί να αποσταλεί και ταχυδρομικά. Στην περίπτωση αυτή, το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
Πρέπει να διευκρινισθεί ότι ο κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΤΕ ή ΔΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.
Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων:α) στον Ε΄ Βρεφονηπιακό Σταθμό Δήμου Αλίμου, β) στον δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www. asep.gr) καιγ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www. kep. gov.gr).


Πηγή : alimosnews.gr


Πληροφορίες για τον βρεφονηπιακό σταθμό

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τώρα θα ετοιμάζεται και ο Δήμος να προσλάβει έκτακτους για τον αθλητικό οργανισμό. Από ό,τι ξέρω λήξαν οι συμβάσεις των γυμναστών κτλ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΘΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΙ.
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΘΕΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ. (ΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΣΕΠ ΤΙΣ ΑΠΕΡΡΙΨΕ).

ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ;
....ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!!

Μαρινάκι είπε...

Επιτρέπεται να πάρουν κόσμο? Σε άλλους δήμους ξέρω δεν μπορουν λόγω εκλογών.
Έχει ο αθλητικός οργανισμός άτομα διοικητικους? Πώς θα δουλέψει χωρίς κανέναν να οργανώνει τις εγγραφές τα προγράμματα κτλ? Απόρω? Δεν προβλέπεται από το ΑΣΕΠ να πάρει διοικητικους?

Ανώνυμος είπε...

Απάντηση στο ΜΑΡΙΝΑΚΙ:
- Μέχρι ένα μήνα πριν τις εκλογές του Νοεμβρίου ΝΑΙ επιτρέπετε να έχουν γίνει όλοι οι διαγωνισμοί. Μετά τις εκλογές διαγωνισμοί θα γίνουν αφού ορκιστούν και αναλάβουν οι καινούργιοι δηλ. καλό Μάρτιο!!!!
- Δεν φταίει το ΑΣΕΠ που δεν θα πάρει διοικητικούς ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ, φταίει το οτι ο προεδρός του δεν ζήτησε φέτος καθόλου τέτοιες συμβάσεις (μέχρι τώρα δούλευαν 4 και 5 υπάλληλοι εκεί και είχε και πολύ δουλειά, πρωί,απόγευμα.
Μπορεί ο άνθρωπος να δουλέψει ο ίδιος εκεί και να μην χρειάζονται άλλοι.. ξέρω επίσης οτι έχει και έναν κολητό, της αρεσκείας του (ένα κόλακά του) που μάλιστα τον έχει θεοποιήσει....
ε! Θεός ο ένας, Θεός και ο άλλος ετοιμαστείτε να δούμε τα θαύματά τους και τα θαυμαστά έργα τους, γιατί μια μέρα ολα θα βγουν στην φόρα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Να τον χαιρόμαστε τον Πρόεδρο!

http://www.youtube.com/watch?v=9HJLwuRo3FQ

Δημοσίευση σχολίου