Σελίδες

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Απανωτές κατασχέσεις απειλούν τους μισθούς των υπαλλήλων του Δήμου:

  Έχουμε λάβει πολλά μηνύματα που αναφέρουν ότι υπάρχει πρόβλημα με κατασχέσεις στο Δήμο Αλίμου οι οποίες πιθανώς να επηρεάσουν τη μισθοδοσία των μονίμων - εργαζομένων του Δήμου.
Δεν έχουμε ακόμα επιβεβαιώσει αυτή τη πληροφορία. Σίγουρα κάτι συμβαίνει, γιατί όπως μας είπατε υπάρχει μεγάλη ανησυχία για το γεγονός στους κόλπους των εργαζόμενων του Δήμου.
  Ελπίζουμε να έχουν φροντίσει οι υπεύθυνοι του δήμου (αιρετοί και μη) αλλά και οι συνδικαλιστές των εργαζομένων να μη συμβεί αυτό το γεγονός.

6 μήνες απλήρωτοι οι συμβασιούχοι των δημοτικών παιδικών σταθμών Αλίμου!

Μας το ζητήσατε και το αναρτούμε : 

"...ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

6 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΑΛΙΜΟΥ. ΕΚΑΝΑΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΣΧΑ. Η ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ!!!ΑΙΣΧΟΣ!!!
150 ΝΗΠΙΑ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΤΕΒΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ!! ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ! ΠΟΙΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ; ΑΥΤΟΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ, ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΩΡΑΡΙΑ ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΟΨΕΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ.
ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ. Η ΤΕΛΕΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ. Η ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ. "