Σελίδες

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ο κος Ορφανός προηγείται με ποσοστό που προσεγγίζει το 60% ενώ ο κος Τσαμπαρλής κυμαίνεται γύρω στο 40%.


Αυτά είναι ανεπίσημα στοιχεία..τα οποία περιμένουμε να επιβεβαιωθούν.

Προηγείται ο κύριος Ορφανός στα πρώτα αποτελέσματα

Πηγές μας, μας λένε ότι είναι μεγάλη η διαφορά..

Ανακοίνωση του “ΑΝΩ-ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι”

Μας το στείλατε και το αναρτούμε:

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

1.      Ευχαριστούμε τους πολίτες του Αλίμου, κάθε άνδρα και γυναίκα, που μας τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου. Ιδιαίτερα χαιρετίζουμε τους νέους και τις νέες που εμπιστεύθηκαν την Κίνησή  μας γιατί ένοιωσαν ότι δεν είμαστε ‘’μία από τα ίδια’’. Έχουμε επίγνωση της ευθύνης που αναλαμβάνουμε και υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε τόσο με την παρουσία μας στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο όσο και μαζί με τους πολίτες στις γειτονιές της πόλης μας για τα μεγάλα και για τα μικρά προβλήματα του Αλίμου.
2.      Το υψηλό ποσοστό αποχής που καταγράφηκε και στο Δήμο μας μαρτυρά την αποστασιοποίηση όλο και περισσότερων πολιτών από τις εκλογικές διαδικασίες. Είναι φανερό ότι το μήνυμα απογοήτευσης, διαμαρτυρίας και αποστροφής που εκφράζει η αποχή απευθύνεται κυρίως προς τις δυνάμεις που διαχειρίστηκαν τα δημοτικά μας πράγματα, αλλά δεν παύει να αφορά όλους μας. Για το λόγο αυτό η ουσιαστική συμμετοχή των πολιτών στις αποφάσεις καθώς και η δημοκρατική και διαφανής λειτουργία του Δήμου αποτελούν την πρώτη προτεραιότητα της δράσης μας.
3.      Την ερχόμενη Κυριακή 14 Νοεμβρίου ολοκληρώνεται η εκλογή της Δημοτικής αρχής μεταξύ των παρατάξεων των δύο μεγάλων κομμάτων, τω οποίων ηγούνται οι Θάνος Ορφανός και Νίκος Τσαμπαρλής, στη βάση του ισχύοντος πλειοψηφικού εκλογικού συστήματος. Η Κίνησή μας υποστηρίζει το εκλογικό σύστημα της απλής αναλογικής που θα καθιστούσε άχρηστο τον β΄ γύρο των εκλογών και θα αποτύπωνε με απόλυτα δημοκρατικό τρόπο στο Δημοτικό Συμβούλιο την έκφραση της βούλησης των δημοτών.
4.      Κατά την προεκλογική περίοδο αναφερθήκαμε αναλυτικά στις ευθύνες που έχουν για τη σημερινή κατάσταση οι δημοτικές παρατάξεις των δύο μεγάλων κομμάτων, οι οποίες διοίκησαν το Δήμο μας την τελευταία εικοσαετία. Είναι αυτές που ευθύνονται για την υπερχρέωση του Δήμου, για το απαράδεκτα χαμηλό επίπεδο καθαριότητας ενώ πληρώνουμε τα υψηλότερα τέλη από όλους τους δήμους της Νότιας Αθήνας, για το ξεπούλημα της παραλίας σε ιδιωτικά συμφέροντα. Είναι αυτές, επίσης, που δεν αντιτάσσονται στις πολιτικές του Μνημονίου και του Καλλικράτη οι οποίες θα στερήσουν πόρους από το Δήμο μας και κατά συνέπεια θα υποβαθμίσουν ακόμα περισσότερο τις κοινωνικές υπηρεσίες του.
5.      Σε κάθε περίπτωση οι πολίτες του Αλίμου που μας τίμησαν με την ψήφο τους είναι σε θέση να αποφασίσουν τι θα πράξουν την επόμενη Κυριακή. Εμείς, από θέση αρχής, δεν θα κάνουμε υποδείξεις ούτε θα δώσουμε κατευθύνσεις για τη στάση τους.
6.      Τέλος καλούμε όλα τα μέλη της κίνησής μας και τους φίλους που μας συνάντησαν στην εκλογική μάχη στην ανοικτή γενική μας συνέλευση την Δευτέρα 29 Νοεμβρίου στις 8 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου (Λεωφ. Ιωνίας 96, Άνω Καλαμάκι) για να προγραμματίσουμε τη δράση μας το επόμενο διάστημα.

Δελτίο Τύπου - «Μήνυμα Νίκου Τσαμπαρλή»

 Μας το στείλατε και το αναρτούμε :

«Μήνυμα Νίκου Τσαμπαρλή»

Αλιμιώτισες, Αλιμιώτες,

Θέλω πρώτα από όλα να ευχαριστήσω όσους μας στήριξαν με την ψήφο τους την πρώτη Κυριακή και να τους καλέσω να σταθούν δίπλα μας και στην συνέχεια. Η επιλογή τους, επιλογή αλλαγής και ελπίδας για τον Άλιμο, μας δίνει την δύναμη να συνεχίσουμε με το ίδιο πείσμα και αγάπη τον αγώνα και την δεύτερη Κυριακή. Στην πολιτική, καμία μάχη δεν θεωρείται χαμένη όσο δύσκολη και αν είναι. Πόσο μάλλον όταν η μάχη αυτή αφορά το μέλλον του τόπου μας, το αύριο των παιδιών μας.
Κυρίως όμως θέλω να απευθυνθώ σε όσους συνδημότες μας για προσωπικούς ή πολιτικούς λόγους επέλεξαν την αποχή ή άλλους συνδυασμούς. Και να πω στους μεν πρώτους, ότι η επιλογή της αποχής δεν απαντά στα προβλήματα. Στους μεν δεύτερους, να τονίσω ότι η απραξία και το τέλμα της διοίκησης Ορφανού δεν τους αξίζει.
Φίλες και φίλοι,
Σε όλη την προεκλογική περίοδο δώσαμε ένα δύσκολο αγώνα υπό αντίξοες συνθήκες. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε την προπαγάνδα της διοίκησης Ορφανού. Τις ανακρίβειες, τα ψέματα για τα οικονομικά του Δήμου, την πλαστή εικόνα και το ανύπαρκτο έργο.  Όλα τα ερωτήματα που θέσαμε στον κ. Ορφανό και αφορούσαν την καθαριότητα, τα έργα που υποσχέθηκε και δεν έκανε, τις εισαγγελικές έρευνες εις βάρος του, έμειναν προκλητικά αναπάντητα.
Εμείς ακολουθήσαμε τον δύσκολο δρόμο: τον δρόμο της αλήθειας και των συγκεκριμένων προτάσεων για την πόλη και τα προβλήματά της. Είναι η μοναδική διέξοδος  από την μετριότητα και την αδράνεια της σημερινής κατάστασης στον Δήμο.
Την επόμενη Κυριακή έχουμε την ευκαιρία να δώσουμε απάντηση: στους εκφραστές του Μνημονίου και σε όσους υποτιμούν την θέλησή μας για μία καλύτερη ποιότητα ζωής. Με συγκεκριμένο πρόγραμμα και προτάσεις, με όραμα και σχέδιο την Κυριακή γυρίζουμε σελίδα. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ κάνουμε το όραμα έργο.
Νίκος Τσαμπαρλής

Υποψήφιος Δήμαρχος Αλίμου
Επικεφαλής του συνδυασμού «ΑΛΙΜΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ»

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ 2 ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ

Ευχόμαστε καλή επιτυχία και στους 2 υποψήφιους. Πρόκειται για 2 αξιόλογους ανθρώπους που προσπαθούν να μας πείσουν να τους εμπιστευτούμε για το καλό του Αλίμου.

Φίλοι μας, δείξτε με τη ψήφο σας ποιόν από τους 2 εμπιστεύεστε περισσότερο.
Μη απαρνηθείτε για άλλη μιά φορά το δικαίωμα της ψήφου σας. Έχουν γίνει πολλοί αγώνες στην Ελλάδα μας για να είμαστε ελεύθεροι εμείς οι "απλοί πολίτες" και να λέμε την άποψή μας.
Η συμμετοχή μας στις εκλογές διαφυλάσσει το δικαίωμα της άποψής μας.
Έρχονται δύσκολοι καιροί...μη κάνετε βήμα πίσω στα δικαιώματά σας!! Μη σηκώνετε τα χέρια ψηλά!

Ερωτήματα προς τους δημότες για τον Β' γύρο των εκλογών

 Ερωτήματα που αναρτήθηκαν στον site του "Άλιμος Όλοι Μαζί" με υποψήφιο δήμαρχο τον κ.Τσαμπαρλή προς του δημότες:

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Ποσοστά υποψηφίων

Δεν είναι οριστικά τα ποσοστά των υποψηφίων των δημοτικών εκλογών για τον
Αλιμο.Το Υπουργείο Εσωτερικών έχει δώσει τα ποσοστά που σας ανακοινώσαμε
αλλά δεν έχουν διαμορφωθεί τα ποσοστά ακόμα στο 100%. Η ενσωμάτωση που δείχνει
το Υπουργείο αφορά το 98,57% του συνόλου.

Σύμφωνα με την επικοινωνία μας με το δήμο τα ποσοστά έχουν ως εξής :

ΆΛΙΜΟΣ ΕΔΩ ΖΟΥΜΕ :                46,12 %
ΆΛΙΜΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ   :                29,41 %
ΆΝΩ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ :   11,24%
ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ   :               13,23%

Επίσης να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με τις υπηρεσίες του δήμου 3 εκλογικά τμήματα είναι ακαταχώρητα στο πρόγραμμα που καταχωρούν τις σταυροδοσίες γιατί υπάρχει αμφισβήτηση των πρακτικών και στη περίπτωση αυτή η λύση θα δοθεί από το πρωτοδικείο.

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Αποτελέσματα δημοτικών εκλογών για το δήμο Αλίμου σύμφωνα με το Υ.Π.Ε.Σ


Ορφανός Αθανάσιος του Ιωάννη / ΑΛΙΜΟΣ ΕΔΩ ΖΟΥΜΕ
46,13%


 
 
 

Τσαμπαρλής Νικόλαος του Ευστράτιου / ΑΛΙΜΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
 
29,45%


 
 
 

Δουρίδας Χρήστος του Θεοδώρου / ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΛΙΜΟΥ
 
13,17%


 
 
 

Κλαυδιανός Δημήτριος του Παύλου / ΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΛΙΜΟΥ
11,25%


 
 
 

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ Ο κ. ΟΡΦΑΝΟΣ

Μέχρι στιγμής έχουμε προβάδισμα του κ. Ορφανού.
Θα σας ενημερώνουμε για νεώτερα.

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Δήμαρχος κάνει μεταδημοτεύσεις με πλαστά στοιχεία ΔΕΚΟ!!!!!



 
Δήμαρχος κάνει μεταδημοτεύσεις με πλαστά στοιχεία ΔΕΚΟ


 
Το άρθρο αναφέρει :
"Μετά απο μια καταγγελία που έγινε στο ChoiceTV.gr και την έρευνα που κάναμε διαπιστώσαμε πως στον Δήμο Αλίμου έγιναν μεταδιμοτεύσεις με πλαστά – παραποιημένα δημόσια έγγραφα. Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε αναλυτικά τα όσα καταγγέλει ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κ. Φουστέρης και τα συμπεράσματα δικά σας."

 Πηγή : http://www.choicetv.gr/archives/7043

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Δήμος Αλίμου, σκουπίδια, λακούβες και τώρα χωρίς φως...

Χθεσινή αναφορά ενός δημότη στο tromaktiko.gr :
Δήμος Αλίμου, σκουπίδια, λακούβες και τώρα χώρις φως...
 
Χωρίς ίχνος κομματικής χροιάς στα ακόλουθα, σας συγχαίρω για τον πολύ μεγάλο αγώνα που δίνεται καθημερινά στον τομέα της τοπικής αυτοδιοίκησης στον Δήμο Αλίμου.
Μετά τα σκουπίδια που μας πνίξανε, κοσμώντας υπέροχα τους γεμάτους λακκούβες δρόμους μας, τώρα δεν ανάβουν και οι λαμπτήρες της ΔΕΗ σε κεντρικότατες οδούς της πόλης μας, όπως η Θεομήτορος.
Ευχαριστούμε που κάνετε τα πάντα για να πεθάνει η επιχειρηματικότητα στον δήμο Αλίμου και θα κλείσουμε τα μαγαζιά μας, οπότε θα έχουμε άφθονο χρόνο να σας γιαουρτώσουμε, μαζί με όλους τους άλλους φίλους σας. 
Να είστε σίγουρος ότι στις επερχόμενες εκλογές θα σας θυμηθούμε. Με απεριόριστη ευγνωμοσύνη για όλα όσα μας προσφέρεται καθημερινά.


Πηγή :tromaktiko.gr